Dit is wat Jennifer Aniston eet op een dag

Jennifer Aniston

Wat eet de actrice om in vorm te blijven?

Jennifer Aniston gaat al jaren mee in de tv- en filmwereld en is niet meer weg te denken van het witte doek. In 1994 brak de actrice door als Rachel Green in de hitserie Friends en vijfentwintig jaar later ziet ze er nog altijd geweldig uit. Wat haar geheim is om er op vijftigjarige leeftijd nog altijd jeugdig en fit uit te zien? Naar eigen zeggen is de blondine gek op sporten – wij kunnen ons er weinig bij voorstellen – en volgt ze daarnaast een streng dieet. Benieuwd wat ze zoal eet op een dag? Dit staat er op haar menu.

Zo behoudt de actrice haar jeugdige uitstraling.

Ontbijt

Jennifer Aniston begint haar dag niet standaard met hetzelfde ontbijtje. Ze heeft meerdere maaltjes waarmee ze graag afwisselt. Zo kiest ze uit een proteïneshake, avocado en eieren, glutenvrije muesli met een banaan of havermout met eiwitten – ja, echt! Aan Elle vertelt Jennifer dat ze eiwitten aan haar havermout toevoegt om bij haar ontbijt al extra proteïne binnen te krijgen. Ze kookt het ei en roert het eiwit vervolgens door haar havermout. Volgens Jen geeft het de havervlokken een romige textuur. Euh… wij slaan even over!

Lunch

De lunch van Jennifer is wat eentoniger dan haar ontbijt. De actrice kiest vrijwel altijd voor een salade met veel groente en proteïne. Hoewel ze probeert te variëren met verschillende groentes en eiwitbronnen, kunnen we ons voorstellen dat dit maaltje naar verloop van tijd wat saai wordt. Toch zweert Jennifer hierbij en wijkt ze zelden van deze lunch af.

Benieuwd wat Jennifer als diner, snacks en als haar favoriete cheat meal eet? Lees dan verder op de volgende pagina!

Pagina 1/2