Zo ziet Allison uit Melrose Place er nu uit

Wat ziet ze er fantastisch uit!

Melrose Place: de succesvolle spin-off van Beverly Hills 90210. Van 1992 tot 1999 was de hitserie op de buis en leefden de kijkers fanatiek mee met het wel en wee van de inwoners in California. Karakters als Billy, Jane en Allison kregen al snel een plekje in ons hart. Courtney Thorne-Smith nam de rol van Allison Parker voor haar rekening. Zo ziet ze er nu uit.

Carrière

Voordat Courtney te zien was in Melrose Place had ze al diverse rollen op haar naam staan. Zo was ze als Kristin Carlson te zien in de Emmy-genomineerde serie Day by Day en kroop ze in de huid van Kimberly Dugan in de Golden Globe-winnende serie L.A. Law. Ze kreeg echter haar grote doorbraak toen ze als Allison Parker te zien was in Melrose Place.

Nadat Melrose Place in 1999 eindigde, zat Courtnery zeker niet stil. Ze werkte meteen verder aan de serie Ally McBeal waar ze de rol van Georgia Thomas voor haar rekening nam. Daarna was ze te zien in de succesvolle series als According to Jim and Two and a Half Man. Haar meest recente acteerklus was de gastrol van Sam in de serie Mom

Reboot

Momenteel schieten de re-makes en reboots van populaire series en films van vroeger als paddenstoelen uit de grond. Zo kreeg Gilmore Girls een nieuw seizoen en is er een remake van Charmed. Tevens wordt er gepraat over een vervolg op de populaire serie Beverly Hills 90210. Niet zo gek dat Courtney al heeft nagedacht over een eventueel vervolg van Melrose Place.

Zo deelde ze met The Insider dat het haar fantastisch lijkt om een vervolg te maken op de serie met de originele cast. Ook beeldde ze zich in hoe het nu met haar personage zou gaan. “Ze heeft haar leven waarschijnlijk niet op orde”, grapte de actrice. “Ik zou het fantastisch vinden om weer met iedereen van de originele cast samen te werken.”

Privéleven

De vonken vlogen van het scherm toen Billy Campbell (gespeeld door Andrew Shue) in de serie een relatie kreeg met Allison. De vonk sloeg privé ook over, want de twee kregen een relatie met elkaar. De relatie was echter van korte duur. In juni 2000 gaf ze het jawoord aan Anrew Conrad, maar na een huwelijk van een jaar scheidden de twee van elkaar. De actrice vond haar ware Jakob in Roger Fishman en stapte op 1 januari 2007 met hem in het huwelijksbootje. Op 11 januari 2008 beviel de actrice op 40-jarige leeftijd van zoon Jacob.

Bekijk hieronder hoe de actrice er nu uitziet.

 

Lees ook: Zo ziet de zoon van Beverly Hills 90210-acteur Luke Perry eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: People, IMDB | Beeld: videostill Melrose Place