Imanuelle Grives achter slot en grendel wegens drugshandel Tomorrowland

Imanuelle Grives

De actrice is tijdens het festival aangehouden en zit momenteel vast

Imanuelle Grives is tijdens Tomorrowland opgepakt wegens drugsbezit. De 34-jarige Alleen maar nette mensen-actrice werd aangehouden bij de entree en zit in de gevangenis omdat ze de drugs op het festival probeerde te verhandelen. Dit heeft de advocaat van Grives, Koen Vaneecke, aan RTL Boulevard bevestigd.

Tijdens een huiszoeking in de Airbnb-woning van de actrice werden nog meer drugs gevonden.

Fout gelopen experiment

Imanuelle, voornamelijk bekend van haar rollen in Alleen maar nette mensen, Flikken MaastrichtFlikken Rotterdam en Celblok H, werd op Tomorrowland aangehouden bij de entree, omdat ze verschillende soorten drugs op zak had. Tijdens een huiszoeking in haar Airbnb-woning werden later nog meer verdovende middelen gevonden. Het zou gaan om honderd xtc-pillen, twintig gram cocaïne, elf gram ketamine, een hoeveelheid MDMA en wat wiet. Dit bevestigt de advocaat van Grives, Koen Vaneecke, aan RTL Boulevard en De Telegraaf. Vaneecke laat weten dat het om een uit de hand gelopen experiment gaat. ”Mijn cliënte heeft de gewoonte zich zeer goed voor te bereiden voor een nieuwe rol. Zo heeft ze ooit weken op straat geleefd voor een reeks over daklozen.”

Tot vrijdag vast

Vaneecke vervolgt: ”Ter voorbereiding van een nieuwe rol wilde ze nu weten wat het is om drugs te verkopen. Ze heeft zich echter compleet misrekend.” Volgens hem zou ze ’perfect onder voorwaarden kunnen worden vrijgelaten’. Ondanks deze woorden van de advocaat, besloot de onderzoeksrechter anders: Imanuelle zit zeker tot vrijdag vast. Inmiddels heeft ook Tomorrowland op het incident gereageerd. ”Wij kunnen geen uitspraken doen met betrekking tot drugs. Alles ligt bij het Parket Antwerpen”, zo laat een woordvoerder weten aan RTL Boulevard. 

Lees ook: Roxeanne Hazes blikt terug op oude zelf met aantal onherkenbare kiekjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk