Michiel Huisman van troon gestoten als knapste man ter wereld door déze aantrekkelijke zanger…

Michiel

Vind jij het terecht?

Wanneer wij denken aan een van de knapste mannen ter wereld denken we meteen aan Michiel Huisman. Wij vonden het daarom niet zo gek dat videoplatform TC Candler de acteur vorig jaar benoemde tot de man met het knapste gezicht ter wereld. Helaas mag Michiel zich niet langer de man met het mooiste gelaat noemen en moet hij plaats maken voor déze bekende zanger.

Knap, knapper, knapst 
TC Candler stelt al 28 jaar 
The Annual Independent Critics List of The 100 Most Handsome Faces samenDe onafhankelijke jury van het videoplatform stelt deze top 100 samen aan de hand van suggesties van miljoenen mensen uit 196 landen. Het medium maakte gisteren bekend dat Michiel Huisman niet langer de man is met het knapste gezicht ter wereld, maar dat deze felbegeerde titel dit jaar naar de Zuid-Koreaanse zanger Kim Tae-Hyung (22) gaat.

Top 100
Kim Tae-Hyung is een waar tieneridool. Hij is lid van de boyband Bangtan Boys, de band verkreeg faam na het uitbrengen van hun debuutnummer ‘No More Dream’. Kim Tae-Hyung stond in 2016 op de tweede plaats op de lijst. Degene die dit jaar de tweede plek op de lijst heeft bemachtigd is Justice League-acteur Jason Momoa. Op nummer drie staat acteur Armie Hammer. Michiel Huisman staat nog wel in de top 20 van deze lijst en moet genoegen nemen met de zeventiende plek.

Benieuwd naar de top 100? Bekijk die hieronder!

Lees ook: Tim Douwsma doet zeer opvallende uitspraak over zijn droomvrouw

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf, AD | Beeld: videostill RTL latenight