André Hazes: ‘Ik snap dat Bridget nu lacht, ik zou precies hetzelfde doen’

André Bridget

Ook vertelt de zanger dat hij ‘voorlopig echt even niemand meer ten huwelijk gaat vragen’

Na zijn breuk met Monique wil André Hazes het liefst zo veel mogelijk opheldering geven. Gisteravond belde hij bij Shownieuws uitgebreid met familievriendin Patty Brard om zijn kant van het verhaal te vertellen.

Van huwelijksaanzoek tot breuk

Patty en André blikken nog even terug op het op en top romantische huwelijksaanzoek dat de zanger drie maanden geleden deed. “Ik stond er echt volledig achter”, vertelt hij. “Ik wilde laten zien: ik ga voor jou. Maar er is zoveel gebeurd de afgelopen jaren. Dat kun je wel blijven lijmen, maar de scheuren blijf je toch zien.” Een paar weken na het aanzoek krijgen Monique en André steeds vaker ruzies. “De ouderwetse ruzies, lelijk, maar ook waar Dré bij was.” Daarna barstte de bom, aldus André.

Vreemdgegaan

In het gesprek vraagt Patty ook of er misschien een andere persoon in het spel is geweest, maar dat wil André meteen ontkennen. “Ik ben de vorige keer niet vreemdgegaan en ik ben nu niet vreemdgegaan.” Ook niet toen hij iets met Bridget Maasland kreeg, nadat hij in 2019 brak met Monique, wil de zanger benadrukken. “Luister, ik woonde al drie maanden op mezelf. In de tussentijd is dat gewoon gebeurd. Ik was al weg.”

Bridget’s reactie

Bridget liet vlak na de breuk al weten dat zij ‘geen partij’ was in de nieuwe breuk tussen André en Monique. Afgelopen december deelde ze nog een sneer uit na het huwelijksaanzoek. “Ik ben benieuwd wie hij volgend jaar ten huwelijk vraagt”, was haar reactie op het nieuws dat de twee verloofd waren. “Kan je je voorstellen dat Bridget in de tussentijd een beetje zit te giechelen? Dat ze denkt: mijn verhaal komt nu helemaal uit?”, vraagt Patty. “Nee, ik ga voorlopig echt even niemand meer ten huwelijk vragen”, antwoordt André daarop. “Ik snap ook Bridget die nu lacht. Ik zou precies hetzelfde doen.”

Lees ook: Monique Westenberg reageert op break-up: ‘Heb ik niet zien aankomen’

Bron: Cosmopolitan, Shownieuws | Beeld: videostill RTL Boulevard