Beschuit met muisjes voor Anna Drijver en Benja Bruijning

Anna Drijver Benja Bruijning

Het stel is de trotse ouders geworden van een zoon

Beschuit met blauwe muisjes voor Anna Drijver (36) en Benja Bruijning (36). De acteurs zijn de trotse ouders geworden van een gezonde zoon. Het jochie heeft de naam Jona gekregen, dit maakten de twee vandaag bekend via hun agentschap. 

Het stel is zielsgelukkig met de komst van hun tweede kindje.

Jona

Anna en Benja hebben een gezonde zoon verwelkomd, die ze Jona hebben genoemd. Het koppel is voor de tweede keer ouders geworden. In november 2016 werd hun dochter Lea geboren. Anna en Benja zijn zielsgelukkig met de komst van hun tweede. “Wij zijn dolgelukkig en Lea is een trotse en lieve grote zus voor hem”, laten de acteurs weten.

Anna en Benja

Hoewel Anna en Benja naar eigen zeggen een ijzersterke relatie hebben, zijn de twee niet van plan te gaan trouwen. “Benja zou wel willen, maar ik heb er niks mee”, zei Anna eerder al in een interview met Libelle. “Ik snap niet waarom ik voor de wet ‘ja’ moet zeggen, mijn commitment is er al”, aldus de actrice. De twee kennen elkaar als sinds de toneelschool, maar het duurde nog jaren voordat de vonk oversloeg. Inmiddels is het koppel al tien jaar bij elkaar.

Lees ook: Koningin Máxima straalt tijdens werkbezoek in wijnrood broekpak

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk