Zien: Aron uit Married At First Sight ontmoet zijn BN’er look-a-like 

Aron

De twee delen een aantal geweldige foto’s 

Aron was dit seizoen een veelbesproken deelnemer in Married At First Sight. Niet alleen vanwege zijn liefdesavontuur, maar vooral omdat hij veelvuldig werd vergeleken met Bekende Nederlanders. Eén van die BN’ers besloot de vergelijking eens in het echt te bekijken en nodigde Aron uit. 

Veel dubbelgangers 

Als we Twitterend Nederland mogen geloven lopen er diverse dubbelgangers rond van Aron. Zo werd hij vergeleken met Kees uit Flodder, Evert uit Gooische Vrouwen en oud-politicus Wim Kok. En het bleef niet bij BN’ers, er werden ook vergelijkingen getrokken met buitenlandse sterren als Alec Baldwin en Rudi Carrel. 

Vader kunnen zijn 

Iemand waar de MAFS-kandidaat volgens kijkers ook veel op lijkt, is Frank Dane. De 538-dj besloot Aron dan ook uit te nodigen in de radiostudio om eens in het echt te kijken hoeveel ze op elkaar lijken. Volgens Twitteraars had Aron de vader kunnen zijn van Frank. 

Gelijkenis 

Om de gelijkenis nog wat meer kracht bij te zetten hebben de twee een aantal foto’s gemaakt samen. Zo poseren ze beide achter de draaitafel. Nu ze beide gekleed zijn in een zwart overhemd en spijkerbroek, zien we duidelijk wat de kijkers bedoelen. Volgens Aron’s ex-vrouw Monique is het in elk geval geslaagd. ‘Looking good’, reageert ze onder de foto’s. “Jullie lijken wel broers”, “Geweldig, wat een match” en “Nou ja zeg! Ze lijken echt op elkaar”, luiden andere reacties. 

Lees ook: Zien: zo ziet het knappe zusje van Mick uit MAFS eruit

Bron: Instagram Frank Dane, Instagram Aron, Flair | Beeld: RTL