Rosanna van Temptation Island is onherkenbaar op deze oude foto

rosanna
Vergeleken met Rosanna is Niels geen spat veranderd

We schreven eerder deze week al over een oude foto van Niels. Daarop was te zien dat de spierbundel niet altijd zo bruin en gespierd was. Verder was het gewoon een jongetje dat opgegroeid is. Rosanna, daarentegen, heeft dankzij haar cosmetische ingrepen een heel ander gezicht gekregen. Wij hadden haar niet herkend, wat een verschil!

Je zou haar nooit herkend hebben.

Rosanna

Rosanna en Niels deden in 2017 ook al mee met Temptation Island, waarin te zien was dat de twee het allebei moeilijk hadden met trouw blijven. Toch gaven ze elkaar nog een kans. Ze besloten dat ze zich nu echt moesten bewijzen, dus ze zijn nu voor de tweede keer in het programma te zien. Kijkers schrokken al van Rosanna’s make-over: ze heeft ineens veel vollere lippen en ook haar borsten en billen hebben een aanpassing gehad. Als je haar gezicht vergelijkt met vroeger, zie je dat het héél extreem is.

Volwassen

Tuurlijk, volwassen worden we allemaal. Een beetje ouder, een beetje blonder: je lijkt al gauw heel anders. Maar door haar plastische chirurgie lijkt ze wel een volledig ander mens zijn geworden! De Rosanna van vroeger had bruin haar en een stuk dunnere lippen.

Anorexia

Rosanna gaf vorig jaar in een interview toe dat ze een lange tijd heeft gestreden tegen anorexia. Ze zegt zelf dat ze nu een stuk beter in haar vel zit en blij is met haar gespierde lichaam en ronde vormen. Ze laat haar natuurlijke krullen vaak hun gang gaan, maar heeft ze wel een lichter kleurtje gegeven dan voorheen. Had jij haar herkend?

Rosanna vroeger:

Niels vroeger:

Het koppel nu:

💕 @nielsvanderzanden & @rosannavoorwald

Een bericht gedeeld door Rosanna&Niels (@rosanna_niels_fan_account) op

Lees ook: Wimpers á la Meghan Markle: dit is de favoriete mascara van de hertogin van Sussex

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook Michella Kox | Beeld: Videostill Temptation Island