Babynieuws! Paris Hilton verwelkomt eerste kindje

Paris

‘We houden nu al meer van je dan woorden kunnen uitdrukken’

Hoewel Paris Hilton nog niet zo heel lang geleden heeft bekend gemaakt dat zij en haar man Carter een grote kinderwens hebben, deelt de realityster vandaag dat ze moeder is geworden! “Dit was altijd al mijn droom”, schrijft ze op Instagram.

Wens om moeder te worden

De beauty liet tijdens het Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala afgelopen december weten dat zij en haar man Carter al sinds de coronaperiode volop bezig zijn met de IVF-procedure. Zo vertelde ze dat ze graag een gezin wilden stichten waardoor ze begonnen waren rond de tijd dat de wereld op slot ging. “Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.” Uiteindelijk is Paris haar wens uitgekomen, maar dan via een draagmoeder.

Jongetje

Op Instagram maakten de twee vandaag het heugelijke nieuws bekend. “We houden nu al meer van je dan woorden kunnen uitdrukken”, schrijft Paris in de caption. Op de foto zien we hoe Paris het handje van de kleine spruit vasthoudt. Het is een jongetje. Wat de naam van het kindje is houden Paris en Carter nog even voor zichzelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Reacties

Aan People vertelt Paris hoe blij zij en Carter zijn. “Ik ben zo gelukkig dat Carter en ik elkaar gevonden hebben. We zijn zo blij om samen een gezin te stichten en onze harten exploderen van liefde voor ons jongetje.”

De twee worden tevens overspoeld met felicitaties in de comments. Zo reageert Kim Kardashian: “So happy for you guys!!!” En laat ook Naomi Campbell een reactie achter: “Congratulations to you both, biggest blessing.”

Lees ook: Oh nee: Marieke Elsinga naar het ziekenhuis

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram