B&B Vol Liefde-Corina en Walter verklappen wat er uit de reünie is geknipt

De twee hebben leuk nieuws

Sinds B&B Vol Liefde is afgelopen, genieten we nog met volle teugen na van alle nieuwtjes die we horen over de deelnemers. Ook Corina en Walter klappen nu uit de school over iets dat volgens hen uit de reünie is geknipt.

Geen match

Wie het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde heeft gevolgd, kan Corina absoluut niet vergeten zijn. De dame die zichzelf zonder ook maar enige schaamte een heks noemde ging op bezoek bij Walter in Frankrijk. Ondanks vele intense knuffels, spirituele – of moeten we zeggen ‘spiruwele’ – gesprekken en een hoop gedans kwamen de twee erachter dat ze geen match waren. Althans, op liefdesgebied. Want op andere vlakken blijken de twee nog wél samen actief te zijn.

Samenwerken

Aan Love Reality vertelt Corina dat Walter en zij in de nabije toekomst gaan samenwerken. “Helaas is het er bij de reünie uitgeknipt, maar Walter en ik hebben een super leuk nieuwtje”, begint ze. “We gaan namelijk volgend jaar in de meivakantie samen een gezinsretraite organiseren. Zelf heb ik meerdere van dit soort retraites met mijn kinderen gedaan en hebben daar hele fijne herinneringen aan. Daarom vind ik het echt super gaaf om samen met Walter op Le Domaine Vert een retraite voor het hele gezin te mogen organiseren.”

Activiteiten

Corina verklapt ook alvast wat voor activiteiten deelnemers kunnen verwachten. “Natuurlijk gaan we lekker samen de prachtige natuur in, zal er veel gedanst worden, en ga ik natuurlijk ouder/kind massage workshops geven met de Happy Kids Massagemethodiek. Maar we hebben nog veel meer leuke activiteiten op de planning staan.” Klinkt interessant!

Lees ook: Dit programma lijkt op B&B Vol Liefde en gaat bijna van start

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde