Dit programma lijkt op B&B Vol Liefde en gaat bijna van start

b&b vol liefde

Nog meer kijkplezier!

B&B Vol Liefde is al een paar weken in volle gang en we kunnen dan ook nergens anders meer naar kijken. Helaas komt het einde langzaamaan in zicht. Weet je niet wat je daarna moet kijken? Dan hebben wij het perfecte programma voor je gevonden, want RTL komt met een soortgelijke show, namelijk Samen Uit, Samen Thuis.

Samen op reis

Samen Uit, Samen Thuis is een nieuw liefdesprogramma en eigenlijk een combinatie van B&B Vol Liefde en het SBS-programma Ik Ga op Reis en Neem Mee. Geen B&B’s in dit programma, maar singles krijgen de kans om samen hun droomreis te maken. Dit doen ze met drie potentiële liefdespartners. Echter, komen ze maar met één ervan thuis… Oeh!

RTL omschrijft het programma als volgt: “Dat het nooit te laat is om een poging te doen de ware liefde te vinden, is te zien in dit nieuwe dating- en reisavontuur. Een aantal singles met levenservaring die al een tijdje toe zijn aan een partner, krijgt de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al jaren op hun bucketlist staat of die veel voor hen betekent – samen met drie potentiële liefdespartners. Zij gaan dus samen uit, maar met wie komen ze samen thuis?”

Releasedatum

De deelnemers worden op een later moment bekend gemaakt. We hoeven niet lang meer te wachten, want direct na B&B Vol Liefde gaat het programma Samen Uit, Samen Thuis van start. Vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees ook: Waarom je elke ochtend een glas warm water zou moeten drinken

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: RTL, Love & Reality, Grazia | Beeld: RTL