Bettina Holwerda vertelt waarom ze nooit samen met Jim Bakkum zingt

Bettina Holwerda

Zo zit de vork in de steel

Bettina Holwerda en Jim Bakkum leerden elkaar in 2006 op de set van de musical Grease kennen. De twee vertolkten allebei een hoofdrol en stonden regelmatig samen op de planken. Samen liedjes zingen was dan ook vaste prik. Veel fans van het stel vragen zich dan ook af waarom ze nu niet meer regelmatig met z’n tweeën zingen.

Het antwoord

Bettina vertelt op Instagram dat ze vaak de vraag krijgt waarom ze niet meer met haar man samen zingt. “Er is ons vaak gevraagd waarom wij nooit een Saskia en Serge of Grant & Forsyth-achtig zangduo vormen. Hierbij het antwoord.” De blondine deelt een video waarin te zien is dat ze samen met Jim probeert te zingen. Het stel zingt echter nog geen twee woorden samen als ze al in lachen uitbarsten. “Waarom lachen we nou?”, zegt Bettina.

Samenwerking

Even leek het erop dat Jim en Bettina vorig jaar samen in de voorstelling Sint on Ice zouden spelen. Het tweetal keek ernaar uit om na dertien jaar weer samen op de planken te staan. Helaas had hun jongste dochter Molly extra zorg nodig, waardoor de zangeres besloot haar rol terug te geven. Jim en Bettina hebben samen drie kinderen: de 7-jarige Lux, de 5-jarige Posy en de 1-jarige Molly.

Lees ook: Marieke Elsinga spreekt lof uit voor Miljuschka Witzenhausen en deelt ook haar gewicht

Bron: Instagram Bettina Holwerda | Beeld: Hollandse Hoogte, Mischa Schoemaker