Bibi Breijman over relatie na ontrouw: ‘Het gaat supergoed’

bibi breijman

‘Ik ben blij dat we het hebben overwonnen’

Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman hebben nogal een heftige tijd achter de rug. Zo bleek dat Waylon vreemdging terwijl Bibi zwanger was van hun tweede kindje. Nadat de twee de tijd hebben genomen om aan hun relatie te werken, vertelt Bibi nu aan RTL Boulevard hoe het met ze gaat.

Vergeven

Vorig jaar werd bekend dat Waylon een scheve schaats had gereden. “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, liet de zanger destijds weten op Instagram. Hoewel hun leven vorig jaar even helemaal op de kop stond, gaat het nu weer goed tussen de twee.

“Het gaat supergoed”, vertelt Bibi aan RTL Boulevard. “En ik ben gewoon heel blij dat we het hebben overwonnen, en dat we er sterker zijn uitgekomen.” Ook deelt de zangeres dat ze blij is dat het probleem bij hun ‘op tafel kwam te liggen’. “Anders waren we misschien nog heel lang blijven hangen in een taboe. Wat wij ook binnen ons gezin droegen. Dit soort dingen komen voor in het leven en ik ben blij dat we het hebben overwonnen.”

Veel praten

Dat hele vreemdgaan vond ik nog niet het moeilijkst”, stelt Bibi. “Het is meer… Voel je veilig bij elkaar om het daarna op te lossen en om je fouten aan te durven kijken. Dat te erkennen en ervoor te vechten.” De zangeres geeft aan dat ze het veel belangrijker vindt dat iemand diens fouten erkent, aangezien we allemaal fouten maken. “Er was een probleem, en ga je dat oplossen met een probleem of met therapie en ga je ervoor vechten? Het is maar net wat je wil in het leven.”

Lees ook: Waylon over relatie met Bibi: ‘Alles is lekker rustig’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels