Bibi Breijman over Waylon als vader en band met Dylan

waylon en bibi

Waylon heeft niet altijd een goede band gehad met zijn zoon Dylan

Bibi Breijman en Waylon zijn de trotse ouders van hun 1,5-jarige dochter Teddy. Maar hun gezin is pas compleet als Waylons 17-jarige zoon Dylan ook bij ze is. Waylon mistte een groot deel van de kindertijd van Dylan en zet nu alles op alles om een goede vader te zijn voor zijn kinderen. In de nieuwste Grazia vertelt Bibi over de band van Waylon met Dylan en hoe haar band is met haar stiefzoon.

Groot verdriet

Waylon was 22 jaar toen hij vader werd van Dylan. Waylon kampte met een drugsverslaving, waardoor hij jaren geen (goed) contact had met zijn zoon. Iets waar de zanger veel spijt van heeft. “Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven”, vertelde hij hier destijds over. Inmiddels hebben vader en zoon weer goed contact, maar dat ging niet zonder slag of stoot. “Er zat zoveel verdriet, hij vond dat hij had gefaald als vader”, deelt Bibi met Grazia. “Dat maakte het moeilijk om de stap te zetten om hem weer onderdeel van zijn leven te laten uitmaken. Je wilt het leven van je kind ook niet overhoop schoppen”, vervolgt de brunette. Bibi deelt met het blad dat ze een grote rol speelde in de hereniging van Waylon en Dylan.

Omkeer

Toen Bibi in verwachting was van Teddy, was dat een keerpunt voor Waylon. “Dat was omdat Willem op dat moment wist dat hij Dylan stabiliteit kon bieden. Voor Willem was het meteen helder, hij zei: ‘Jij komt vanuit Den Haag hier wonen, we gaan het huis opknappen en Dylan krijgt zijn eigen kamer.’”, deelt Bibi. Voordat Waylon een relatie kreeg met Bibi had hij knipperlichtrelaties en nooit een vaste woonplek. “Er was zoveel onrust in zijn leven. Nu had hij het vertrouwen: ik kan het niet meer verprutsen.”

Warm gezin

Inmiddels is Dylan vaak bij Bibi en Waylon en heeft de vlogger een goede band met hem opgebouwd. “Toen ik in verwachting was, heb ik Dylan voor het eerst ontmoet. Als hij er nu een weekend niet is, dan mis ik hem al. Teddy is ook stapelgek op hem.”

Lees ook: Waarom André en Monique hun zoontje voortaan onherkenbaar in beeld brengen op social media

Bron: Grazia | Beeld: Videostill