Op deze manier word je verliefd volgens je sterrenbeeld

verliefd worden sterrenbeeld

Klopt het bij jou?

Verliefd worden verloopt bij iedereen anders en ook verliefd blijven is een vak apart. Per persoon verloopt het proces van verliefd worden heel anders. Wist je overigens dat je sterrenbeeld ook een vinger in de pap heeft als het gaat om verliefd worden? We hebben op een rijtje gezet hoe elk sterrenbeeld verliefd wordt.

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram houdt van het zogenoemde kat-en muisspelletje. Je mag niet meteen te veel geven als het gaat om deze vorm van aandacht geven. Rammen hebben spanning en veel plezier nodig om verliefd te worden. Ook als de Ram eenmaal verliefd is, moet de relatie spannend blijven. Anders raakt de Ram verveeld en is die verliefdheid snel voorbij.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren worden niet snel verliefd. De Stier laat zijn of haar gevoelens niet snel toe. Ze hebben dan ook een partner nodig die geduldig is en voor hem of haar wil wachten. De Stier heeft tijd nodig om erachter te komen wat ze echt voor iemand voelt. Bovendien willen ze zichzelf niet verliezen in de verliefdheid. Als ze erachter zijn wat ze echt voor iemand voelen en die verliefdheid toelaten, gaan ze 100 procent voor de relatie. Stieren zijn ontzettend trouw en hun partner mag zich gelukkig prijzen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn dol op aandacht en hebben hier ook een goede portie van nodig om verliefd te worden. Als ze het gevoel hebben dat iemand ze niet kan geven wat ze willen, zetten ze al snel een punt achter een relatie. Mensen noemen ze daarom nog weleens kieskeurig, maar Tweelingen willen alles of niets. Als iemand veel passie heeft en ze laat voelen als een koningin, kunnen Tweelingen pas verliefd worden. Om verliefd te blijven is het voor Tweelingen belangrijk om altijd goed te blijven communiceren. Ze hebben die diepgaande gesprekken nodig om verliefd te blijven.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften voelen zich aangetrokken tot mensen die niet bang zijn om over de toekomst te praten. Ze weten precies waar ze naar op zoek zijn in een relatie. Ze hebben iemand nodig die hetzelfde over relaties denkt als zij. Kreeften worden verliefd op mensen die zich volwassen gedragen en een stabiel leven leiden. Ook in een relatie zoeken ze die stabiliteit. Als Kreeften een relatie hebben, zijn ze heel gul en tonen ze elke dag hun liefde. Voor een Kreeft is het dan ook niet moeilijk om verliefd te blijven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen willen iemand die hen adoreren. Voor Leeuwen duurt het even voor ze verliefd worden. Ze nemen geen genoegen met minder. Als ze eenmaal iemand hebben gevonden die bij hen past, is verliefd worden voor de Leeuw heel makkelijk. Als de Leeuw zich elke dag geliefd voelt, is het voor hen heel makkelijk om verliefd te blijven.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Verliefd worden is niet iets wat de Maagd zomaar overkomt. Ze hebben zekerheid nodig voordat ze gevoelens toelaten. Maagden zetten dan ook niet die snel de eerste stap. Als de Maagd eenmaal verliefd wordt op iemand, is daar veel tijd aan vooraf gegaan. Daardoor weten ze echter wel dat diegene relatiemateriaal is. Om verliefd te blijven hebben ze goede gesprekken met hun lief nodig. Ze willen al een beetje aan de toekomst kunnen denken en het is wel zo fijn als hun partner net zo enthousiast is als zij.

Lees meer op de volgende pagina.

Pagina 1/2