Aandoenlijk: Katja Schuurman ziet neefje voor het eerst

neefje

Een lief moment op de gevoelige plaat vastgelegd

Op Oudejaarsavond was het moment daar: Birgit Schuurman (44) beviel van haar tweede zoontje. Haar zus Katja (46) wilde er zo snel mogelijk naartoe om haar nieuwe neefje te ontmoeten. Op Instagram deelt ze een foto van dat moment. Te lief!

De zwangerschap in foto’s

Op 22 juni vorig jaar kondigde Birgit aan dat ze in verwachting was. Haar zoon Chico (12), die ze kreeg met regisseur Arne Toonen (46), zou een broertje krijgen. Ze deelde drie foto’s van haarzelf en haar partner, model Sander van Haarlem (35). De foto’s waren onderdeel van een fotoshoot voor het LINDA. Zomerboek en werden geschoten toen ze nog niet wisten dat Birgit zwanger was. In de loop der maanden deelde ze verschillende updates, waarop te zien was dat haar buik gestaag groeide. Op 24 december vorig jaar deelde ze de laatste foto van haar zwangerschap, waarop ze samen met zoon Chico te zien is.

Jimi is geboren

Eergisteren kwam het verlossende woord: het zoontje van Birgit en Sander was geboren! Birgit maakte bekend dat ze hem Jimi hebben genoemd en dat hij volgens haar de beste afsluiting van het jaar is. Het regende lovende reacties, waaronder van haar zus Katja. Die was er dan ook als de kippen bij om haar neefje voor het eerst te zien.

Op bezoek

Gisteren deelde Katja een foto waarop zijzelf, haar dochter Coco, Sander en Jimi te zien zijn. Katja houdt Jimi vast en Coco probeert zijn gezichtje aan te raken. Het is een aandoenlijk tafereel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja deelt lovende woorden over haar nieuwe neefje onder de foto. Ze schrijft onder andere: “Wat een wonder.. En wat ben je mooi. En schattig. En klein.” Ook deelt ze haar gevoelens van blijdschap en trots nu Jimi er is. “Ik ben zo trots op jou, lieve zus! En meer dan blij voor jouw papa Sander en allerliefste grote broer Chico.” We zullen ongetwijfeld nog meer van dit soort schattige familiemomenten voorbij zien komen!

Lees ook: Happy New Baby: Birgit Schuurman bevallen van zoontje

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Katja Schuurman