Temptation Island-verleiders Joshua en Tomas doen boekje open over hun deelname aan het programma

“We worden niet betaald en er is geen script”

Temptation Island blijft de gemoederen bezighouden. Zo maakte de onthulling dat Fabrizio en Pommeline een stel zijn de tongen los en kunnen we nog steeds niet geloven dat Tim binnen een paar dagen tot over zijn oren verliefd werd op verleidster Cherish. Soms lijken de gebeurtenissen op Temptation Island zo bizar te zijn, dat we bijna dachten dat er een script was. Maar nee, dat is er echt niet. Zo bevestigen verleiders Tomas en Joshua aan Glamour.

De heren delen hun Temptation Island-ervaring.

Deelname Temptation Island

“Je krijgt niet betaald voor je deelname”, laat Joshua weten aan Glamour. Hij deed puur mee voor de ervaring. “Zo’n kans krijg je maar één keer. Daarbij: zo’n vakantie in Thailand kost duizenden euro’s. Nu kregen we alles gratis. Alleen sigaretten moesten de rokers zelf betalen.” Tomas twijfelde wel even, omdat hij bang was in de toekomst geen baan te kunnen vinden, maar ging toch overstag. “Ik had de hele zomer plat gelegen, vanwege een operatie aan mijn knie. Toen de productie belde dat ik mee mocht doen, dacht ik: ik heb nog geen zon gezien, dus ik doe het gewoon.” In totaal meldden 5000 mensen zich aan als verleider voor het programma, weet Joshua.

Draaidag

Joshua deelt dat zijn deelname aan Temptation Island voornamelijk bestond uit veel chillen, zonnen en zwemmen. Hoewel de productie zoveel mogelijk drama wil creëren voor de kijkcijfers, was er volgens Tomas geen script en is niks in scène gezet. “Soms vraagt de crew wel om iets te herhalen, maar daar blijft het bij.” Joshua beaamt dat: “Soms wil men je woorden in de mond leggen. Zo van: zeg het eens op die manier, maar dat deed ik niet.”

Besefmomentje

Hoewel de mannen voornamelijk voor het feesten en chillen meededen aan het programma, was het niet alleen maar plezier. “Toen Deborah danig overstuur terugkwam van het kampvuur, had ik wel een besefmomentje: in wat voor programma ben ik beland? Niemand had gedacht dat Tim de fout in zou gaan”, licht Tomas toe. “Het is jammer dat Tim zich zo verloor.” Ook wil Joshua het gerucht dat Deborah zich sneaky zou gedragen tijdens de opnames ontkrachten. “Kevin en Tireilly noemen Deborah nu de nieuwe Lisa, maar daar klopt niets van. Ze willen alleen maar in beeld komen. Deborah heeft zich honderd procent fatsoenlijk gedragen. Ze is een heel eerlijk meisje.”

Benieuwd naar het volledige interview? Lees het hier.

Lees ook: Temptation Island-deelnemer Mezdi raakt rijbewijs kwijt na dollemansrit op A32

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: videostill Temptation Island