Vriendinnen Meghan Markle vertellen openhartig ‘de waarheid’ over de hertogin van Sussex

Zo vertellen ze onder andere meer over Meghans vader

Sinds Meghan Markle zich de vrouw van prins Harry, en daarmee ook de hertogin van Sussex, mag noemen, heeft ze het zwaar te verduren gehad. Zo wordt er geroddeld dat ze het niet kan vinden met schoonzus Kate, krijgt ze continu haatberichten en weet haar familie haar regelmatig in verlegenheid te brengen. Een paar van de beste vriendinnen van Meghan gruwelen hiervan en besloten daarom een boekje open te doen over hun goede vriendin.

Ze kunnen de leugens en onwaarheden niet meer aanzien.

Protocol

Volgens het koninklijk protocol mag de hertogin van Sussex zich niet bemoeien met roddels en verhalen die rond gaan. Een paar van haar beste vriendinnen besloten het daarom voor haar op te nemen. De afgelopen tijd zijn er een aantal ‘leugens en onwaarheden’ over Meghan geschreven en haar vriendinnen besloten daarom de lucht te klaren in een exclusief interview met People. Zo vertellen de vrouwen onder andere dat Meghan en Kate helemaal geen ruzie hebben. Het magazine noemt de namen van de vijf vriendinnen niet, omdat de dames hun relatie met Meghan koesteren. Wel laat het blad weten dat een van de vriendinnen die aan het woord komt een voormalige co-star van Meghan is. Grote kans dat het gaat om Suits-actrice Abigail Spencer.

Bezorgd

Meghan en Harry verwachten in april hun eerste kindje. Niet zo gek dat Meghan al met een prachtige babybuik pronkt. Naar verluidt bereid de hertogin zich goed voor op de bevalling en zorgt ze goed voor de baby, toch maken haar vriendinnen zich zorgen over het welzijn van het kindje. “We zijn bezorgd wat de stress met haar en het kindje doen. Het is verkeerd om iemand aan dit niveau van emotionele trauma te onderwerpen, laat staan iemand die zwanger is”, zo vertelt een van de vriendinnen.

Tevens doen de dames uit de doeken dat Thomas Markle wel degelijk contact met zijn dochter kan opnemen als hij dat wil. Lees hier meer over op de volgende pagina.

Pagina 1/2