Familie Brandsteder maakt zich grote zorgen om verlamde zoon Rob (31)

Brandsteder

Er zit geen verbetering in de situatie van de jongste Brandsteder-telg

De familie Brandsteder leeft in grote zorgen om Robert Brandsteder, de 31-jarige zoon van Ron Brandsteder en broer van Temptation Island-presentator Rick Brandsteder. Robert viel afgelopen najaar van een betonnen trap af en raakte verlamd. 

Moeder Yvonne maakt zich zorgen: “Er zit nog steeds geen verbetering in.”

Val
De jongste Brandsteder kwam bij de val van de betonnen trap in Amsterdam ongelukkig terecht en voelde meteen dat het mis was; hij kon zijn linkerarm niet meer bewegen. In het ziekenhuis kreeg hij verschrikkelijk nieuws te horen: omdat een groot deel van zijn zenuwen in zijn rug onherstelbaar waren beschadigd en dat hij permanent verlamd zou blijven. Een grote klap voor de ooit zo actieve Robert.

Operatie
Een operatie had verbetering in de situatie moeten brengen, maar vooralsnog zien de vooruitzichten er niet goed uit. Moeder Yvonne vertelt aan de Story dat er inmiddels een halfjaar voorbij is gegaan, maar dat er nog steeds geen verbetering is: “De operatie is goed gegaan en Bob woont zelfstandig thuis. Het positieve is dat hij zich steeds beter kan behelpen met één arm. Het slechtere nieuws is echter dat hij zijn linkerarm nog steeds niet kan buigen; het gevoel is nog niet terug en de vraag is maar of dat ooit gaat gebeuren.”

Lees ook: Rick Brandsteder is verliefd: dít is de nieuwe vriendin van de hartenveroveraar

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Hollandse Hoogte