Oelala: deze dame wordt een van de nieuwe verleidsters van Temptation Island

Zou zij wat leven in de brouwerij brengen?

“Het wordt een hete Temptation, daar kun je zeker van zijn”, veelbelovende woorden van verleider Tijs. Een belofte die waar werd gemaakt, want al in aflevering vier van het programma ging iemand van bil. Om de temperaturen op het eiland nog een paar graden te laten stijgen komen er -net als vorig jaar- weer nieuwe verleiders en verleidsters in beeld. En dít is een van de dames.

Wij kijken er nu al naar uit

Nieuwe verleidster

Toen bekend werd gemaakt dat verleidster Yana vroegtijdig Temptation Island verlaat, hintte het populaire programma erop dat er snel nieuwe verleiders en verleidsters in het programma komen. Degene die binnenkort de herenvilla betreedt is de 20-jarige Chloë Vrancken uit Leuven.

Chloë

De 20-jarige schone zou de perfecte verleidster zijn. Overdag vult ze haar uren als schoonheidsspecialiste, maar ’s avonds verandert ze in een feestbeest. Ook zou ze nog nooit zijn afgewezen door een man. Waarom ze meedoet aan het programma? Naar eigen zeggen doet ze niet alleen mee om te feesten, maar wil ze de mannen redden uit hun relatie. Wij zijn benieuwd naar haar tactiek…

Lees ook: Je kunt de verleiders van Temptation Island inhuren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest

Bron: Nieuwsblad | Beeld: videostill Temptation Island