Mensen met dit sterrenbeeld kunnen het slechtst inparkeren

Oeps, zit die van jou erbij?

Helaas dames, het is bewezen: inparkeren is niet één van de sterkste eigenschappen van de gemiddelde vrouw. En blijkbaar dus al helemaal niet als je één van deze sterrenbeelden hebt… Staat dat van jou ertussen? 

We kunnen er niets aan doen, onze inparkeer-skills staan in de sterren geschreven.

Stier

De Stier is een notoire kluns als het om inparkeren gaat, vooral omdat het voor dit sterrenbeeld bijzonder lastig is om een fout toe te geven. Ze gaan het liefst op dezelfde voet door, ook al is dat niet altijd de goede. Deze koppigheid is niet heel handig als het inparkeren gaat, ook als het misgaat zal de Stier vastberaden door blijven gaan. Past het eigenlijk niet? Gewoon hardnekkig proberen ertussen te proppen. Een fout toegeven is voor de Stier gelijk aan gezichtsverlies.  Tja, dan zoek je niet gauw met hangende pootjes (of hoefjes) verder naar een nieuwe parkeerplek als je eenmaal al een poging aan het wagen bent…

Beste bestuurders

De beste bestuurders zijn juist Schorpioenen (23 oktober – 1 november) en Leeuwen (23 juli – 22 augustus). Zij slagen het snelst voor hun rijexamen, ze voelen situaties in het verkeer goed aan en hebben bijna nooit een boete op de mat liggen. Dus, Stier: gewoon luisteren naar deze twee als het om inparkeren gaat dus.

Lees ook: Dít zegt je profielfoto op sociale media over je persoonlijkheid

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash