Bridget Maasland betrokken bij heftig auto-ongeluk

Bridget Maasland
Gelukkig gaat het goed met Bridget

Dat een ongeluk iedereen kan overkomen, blijkt maar weer. Presentatrice Bridget Maasland is betrokken geraakt bij een ernstig auto-ongeluk waarbij meerdere auto’s tegen elkaar aanreden.

Volgens omstanders werd de presentatrice naar het ziekenhuis gebracht.

Ziekenhuis

Bridget Maasland werd onlangs naar het ziekenhuis gebracht na een heftig auto-ongeluk. Gelukkig kwam de blondine er met de schrik vanaf, maar voor haar auto kan niet hetzelfde gezegd worden. Haar auto raakte flink beschadigd tijdens de dubbele aanrijding.

Dubbele aanrijding

De Amsterdamse politie noemt het ‘een flinke aanrijding’ die bovendien ‘veel dramatischer had kunnen aflopen’. Er werd geen voorrang verleend aan Bridget waardoor de automobilist in kwestie in volle vaart tegen de zijkant van de auto van 43-jarige reed, precies op de plek van de bestuurder. Door de enorme vaart van dit gebeuren, schoot de gloednieuwe BMW-mini van de presentatrice naar rechts, waardoor nog een auto geraakt werd. 

Wonder

Het lijkt voornamelijk om blikschade te gaan, maar volgens de politie is dat een wonder. Het autootje van Bridget zou er erg gehavend uitzien, aangezien de Mini aan twee kanten is geraakt. “Het is sowieso een gevaarlijk punt waar wel vaker wat gebeurt”, vertelt een medewerker van de politie aan Weekend. “Die Mini is maar een klein autootje, daar blijft na zo’n dubbele aanrijding weinig van over. Als je dan niks hebt, heb je echt een engeltje op je schouder gehad.” Wanneer het ongeluk precies plaatsvond, is onbekend, maar wij zijn blij dat de blondine en alle andere betrokkenen er niets aan hebben overgehouden.

Bron: Weekend | Beeld: Hollandse Hoogte