Monique Westenberg vertelt openhartig over haar wens voor een tweede kindje

Monique Westenberg

Komt er een tweede kind voor Monique Westenberg en André Hazes?

Het is al meer dan een jaar geleden dat André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg de trotse ouders werden van hun zoontje André Hazes junior. Toch lijkt het er voorlopig nog niet op dat de jongste Hazes-telg een broertje of zusje zal krijgen. In een interview met Grazia vertelt Monique hier openhartig over.

Voorlopig nog geen gezinsuitbreiding voor de Hazes-familie.

Tweede kind

“Het wordt een hartstikke druk jaar”, verklaart Monique in een interview met Grazia. Destijds vertelde haar vriend André in de laatste aflevering van zijn realityserie André Hazes: Ik haal Alles uit het Leven dat hij en Monique in 2018 graag voor een tweede kindje wilden gaan, maar dat plan lijkt op een lager pitje te zijn gezet. “Ik moet er nu nog niet aan denken”, bekent de 40-jarige. 

Heftig jaar

“Ik ben heel blij dat ik mijn leven weer een beetje terug heb”, vertelt Monique. “Als ik erover praat (de bevalling, red.), kan ik weer tranen in mijn ogen krijgen, want de bevalling heeft een enorme impact gehad.” Het afgelopen jaar voelde Monique zich niet goed en ze onthult dat het bijna de verkeerde kant op ging. “Ik zat tegen een burn-out aan, als ik er niet al in zat, omdat mijn hormonen uit balans waren na de bevalling.”

Hormonen

Monique is niet iemand die bij de pakken neerzit en ging op zoek naar iemand die haar kon helpen met haar schommelende hormonen. Ze vertelt dat een hormooncoach haar heeft geholpen weer de oude te worden door middel van voeding en supplementen. “Ik voel me weer de oude en ben ook nog eens heel veel afgevallen. Bij de volgende zwangerschap kan ik hier rekening mee houden en heb ik begeleiding.”

Echte liefde

Monique vertelt ook dat haar veranderende hormonenhuishouding mogelijk invloed had op André. “Misschien hebben de hormoonproblemen ook een wisselwerking op André gehad, omdat ik me de dingen meer aantrok dan normaal. Daardoor is het allemaal wat heftiger geweest. Maar wat wij hebben, is echte liefde hoor.”

Lees ook: Nederlandse sterrenkoppels met een groot leeftijdsverschil

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram Monique Noël