Zo ziet de cast van Sex and the City er anno 2020 uit

sex and the city

De New Yorkse vriendinnen zijn eigenlijk maar weinig veranderd

Het is al 22 jaar geleden dat de wereldberoemde serie Sex and the City voor het eerst op de buis verscheen, maar nog altijd zijn we de vriendinnengroep nog niet vergeten. Hoe zien ‘Carrie’, ‘Miranda’, ‘Charlotte’ en ‘Samantha’ er inmiddels uit? 

Lief en leed in New York

Een kleine opfrisser: Sex and the City draait om het leven van vier vriendinnen in Manhattan, New York. De serie telt zes seizoenen met in totaal maar liefst 94 afleveringen. Tussen 1998 en 2004 werd de serie uitgezonden en niet alleen in Amerika, maar wereldwijd was de serie mateloos populair. Inmiddels is de beroemde serie, met al zijn fameuze uitspraken en excentrieke outfits, al jarenlang van de buis af (en helaas niet op Netflix verschenen). In 2008 en 2010 waren Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha nog op het witte doek te bewonderen. De actrices zijn nu alweer wat jaartjes ouder, maar zien er nog altijd stralend uit.

Carrie Bradshaw – Sarah Jessica Parker

‘SJP’ is altijd nog immens populair, maar deelt met haar ruim 6 miljoen volgers op Instagram niet veel kiekjes van zichzelf. Wat we wel zien? Kattenfoto’s, beelden van New York, boeken en drankjes. Geheel in 2020-stijl draagt Sarah Jessica Parker op bijna iedere foto een mondkapje.

Onlangs deelden Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick nog een filmpje vanuit huis, waarop haar huidige looks beter te zien zijn:

Miranda Hobbes – Cynthia Nixon

Niet alleen SJP zet haar katten online in het zonnetje, Cynthia Nixon kan er ook wat van. De actrice, die Miranda Hobbes, speelde is nog altijd heel herkenbaar.

Charlotte York – Kristin Davis

Geen katten op de Instagram-pagina van actrice Kristin Davis, oftewel ‘Charlotte’. Davis zet zichzelf juist neer als hondenmens. En wat ziet ze er nog altijd prachtig uit!

View this post on Instagram

In the Zoom office today … #2020isweird

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis) on

Samantha Jones – Kim Cattrall

De inmiddels 64-jarige Kim Cattrall acteert nog altijd, maar de rol van Samantha zal iedereen ongetwijfeld het beste bijblijven. Nog steeds herkennen we dit personage makkelijk terug!

Lees ook: Twinning: zo ziet de knapste tweeling ter wereld er nu uit

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Videostill SATC The Movie