Edsilia Rombley flink afgevallen: ‘Wat zie je er geweldig uit!’


Edsilia Rombley is de afgelopen tijd flink wat kilo’s kwijtgeraakt

De 40-jarige Nederlandse zangeres Edsilia Rombley deelde onlangs een aantal nieuwe kiekjes op haar Instagram-account. Wat vele volgers niet is ontgaan, is hoeveel de zangeres is afgevallen. Zo deelt ze zelf dat het niet altijd even makkelijk is geweest, maar het resultaat mag er zeker zijn!

Wat ziet Edsilia er goed uit!

Carrière

Edsilia Rombley werd bekend door haar deelname aan de Soundmixshow en het Eurovisiesongfestival. Tegenwoord is ze lid van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. In 2006 trouwde de zangeres met songschrijver Tjeerd Oosterhuis, de broer van Trijntje Oosterhuis die eveneens deel uitmaakte van Total Touch. Het stel heeft inmiddels twee prachtige dochters.

Gezonde levensstijl

Edsilia noemde het afvallen ‘de hel’. Mede omdat ze ‘heel veel groenten moest eten’. Ondanks al het harde werk mag het resultaat er zeker zijn. De positieve reacties onder haar recente berichten op Instagram stromen binnen. “Wat zie je er geweldig uit”, zo is een van de vele reacties onder haar foto’s. In 2017 deed Edsilia Rombley mee aan het populaire tv-programma Dance, Dance, Dance. Mede door dit programma gooide Edsilia het roer om en hield ze er een fittere levensstijl aan over.

Bekijk hier de recente foto’s van Edsilia. Wat een prachtige vrouw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We gaan beginnen!!!! @stadsschouwburgphilharmonie Haarlem here we go!! #theatershow #pianoballadsandmore 😘

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley) op

Lees ook: Sylvie Meis deelt verrassende tips tegen cellulite

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostill, YouTube