André Hazes en Monique Westenberg samen op vakantie: ‘Met én voor elkaar’

André Hazes

‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn’

Als je de Instagram van Monique Westenberg nauwlettend in de gaten houdt, zal het je wellicht zijn opgevallen dat ex-verloofde André Hazes nog regelmatig bij haar over de vloer komt. Hoe het precies zit tussen de twee, is ook voor hen nog onduidelijk. Om dat te onderzoeken, gaan André en Monique samen met de kleine Dré een paar weekjes op vakantie. 

Uitchecken

“Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schrijft Monique Westenberg bij een foto van zichzelf en de kleine Dré op Instagram. Op het kiekje zien we dat moeder en zoon voor het raam op het vliegveld het vliegtuig bewonderen waar ze even later waarschijnlijk ingestapt zijn. De ex van André Hazes legt uit waarom ze met z’n allen uitchecken. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.”

Gezin

De komende weken is het gezin daarom weer even samen, in alle rust. “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn”, legt Monique uit. “Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

Gezondheidsproblemen

André Hazes heeft een roerige periode achter de rug, en is nog steeds bezig met zijn eigen herstel. Na het verbreken van de verloving met Monique, volgde een kortstondige relatie met Sarah van Soelen. De (mentale) gezondheidsproblemen die vervolgens om de hoek kwamen kijken, hebben er flink ingehakt bij de zanger. Hij neemt daarom momenteel alle rust die hij nodig heeft om te herstellen. Wij hopen dat deze gezinsvakantie daarbij kan helpen. Fijne vakantie, André en Monique!

Lees ook: Rachel Hazes doet boekje open over flink vermagerde André

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Tips en Weetjes, Instagram @moniquenoell, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress