Dit zijn de koppels die het avontuur aangaan in het nieuwe seizoen van ‘Het Spaanse Dorp: Zarra’

koppels Het Spaanse Dorp: Zarra

Wij kunnen niet wachten!

Fans van ‘Het Spaanse Dorp‘ opgelet! Het programma komt met een gloednieuw seizoen. Enne, nóg leuker nieuws: RTL heeft eindelijk de kersverse deelnemers bekend gemaakt. Wij kunnen niet meer wachten!

Het Spaanse Dorp: Zarra

In het programma ‘Het Spaanse Dorp‘ gaan vier Nederlandse stellen het avontuur aan om in Spanje een geheel nieuw leven op te bouwen. Dat klinkt misschien best gemakkelijk, maar niet als je terecht komt in een verlaten Spaans dorpje. Aan déze Nederlandse stellen dus de uitdaging om weer wat leven in de brouwerij te brengen.

Matthew (41) en Sabrina (42)

De Brabantse Matthew en Sabrina vertoefden tot het programma in het mooie Den Bosch, en delen heel wat passies met elkaar. Zo hadden ze altijd al een droom om hun eigen B&B mét muzikale touch naar het buitenland te brengen en daar te openen.

Matthew is ZZP’er en al 25 jaar werkzaam in de bouw. Natuurlijk superhandig als je gaat klussen, bouwen en verbouwen in een ander land, toch? Sabrina heeft altijd gewerkt als verzorgende IG’er in een verpleeghuis zorginstelling, maar kan niet wachten om samen met Matthew hun dromen te laten uitkomen in Spanje.

Jaap (37) en Jochem (37)

Het gezellige stel, Jaap en Jochem, kent elkaar al tien jaar. Voor hen was het liefde op het eerste gezicht. Inmiddels zijn ze getrouwd, wonen ze samen en hebben ze twee honden in het mooie Leusden. Toch vond het koppel het tijd voor wat meer spanning en sensatie en besloot daarom om binnenkort te verkassen naar Spanje.

In Zarra hopen de twee om wat leven in de brouwerij te blazen en anderen te inspireren met hun ludieke acties. Dat de woning er nu al fantastisch uitgaat zien, is een ding wat zeker is. Jaap is namelijk woningstylist en is niet vies van een beetje ‘out of the box’ denken. Jochem is daarnaast bedrijfsleider in de horeca en weet dus precies hoe hij anderen het naar hun zin moet laten hebben. Dat belooft heel wat goeds!

Bastiaan (33) en Melissa (31)

Het derde koppel bestaat uit Bastiaan en Melissa. Zij komen uit Groenekan. Hun grote droom was altijd al om naar Zuid-Europa te verhuizen en daar een leven op te bouwen. Ze hoefden dus ook geen twee keer na te denken toen ze ‘Het Spaanse Dorp’ voorbij zagen komen. De twee hopen dan ook door het programma een nieuwe start te maken en samen te gaan ondernemen in Spanje.

De 33-jarige Bastiaan heeft een eigen bedrijf als bierbrouwer. Ook Melissa heeft een eigen bedrijfje en werkt voor verschillende opdrachtgevers. Ondernemen zit dus zeker in hun bloed. Dat de twee niet kunnen wachten om hun nieuwe avontuur aan te gaan, snappen we dan ook heel goed!

Raymond (58) en Bianca (50)

Het laatste koppel bestaat uit de Lochemse Raymond en Bianca. De twee zijn onlangs pas getrouwd en zijn van plan om voorgoed naar het buitenland te emigreren. Raymond heeft de afgelopen 20 jaar zijn eigen onderneming gehad, maar vond het eindelijk tijd voor wat anders. Bianca is kunstenares en kan dan ook niet wachten om al haar creativiteit de vrije loop te laten in Spanje. Spannend!

‘Het Spaanse Dorp: Zarra’ is op zondag 27 augustus om 21.30 bij RTL te zien. Vanaf 28 augustus is het programma wekelijks op maandagavond om 20.30 te volgen.

Lees ook: ‘Ik gaf mijn vriendin met obesitas een rotgevoel door te vertellen dat ik niet zoveel kan eten als zij’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Vriendin | Beeld: RTL