Na zware operatie is dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos weer thuis

Chantal

Volgens moeder Chantal heeft Jada veel pijn gehad

Het nog maar 2,5 jaar oude dochtertje van styliste Chantal Bles en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornhuis is vandaag weer teruggekeerd naar huis. Het meisje lag in het ziekenhuis omdat vorige week een tumor met uitzaaiingen bij haar werd verwijderd.

Het meisje heeft nog een lange weg te gaan.

Tumor

Het was al enige tijd bekend dat het kindje van Chantal en Robert ernstig ziek is. Enkele weken geleden maakte de styliste bekend dat het om een grote tumor met uitzaaiingen ging. Vorige week werd de tumor verwijderd in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Chantal liet op Instagram weten dat haar dochtertje vandaag weer mee mocht naar huis.

Dankbaar

Op het sociale mediakanaal liet Chantal weten dat het erg moeilijk is om tijdens zo’n grote ingreep aan de zijlijn te staan: ‘En dan plots kan je niks als ouders doen en ligt de toekomst in de handen van de artsen…’, schreef ze bij een foto op haar Instagram Stories. Ook laat ze weten dankbaar te zijn voor de goede zorg die haar kindje ontvangt in het ziekenhuis: ‘Onze dank is groot naar deze speciale mensen die heel dierbaar voor ons zijn geworden.”

Behandeling

Veel details laat Chantal niet los over de behandeling van haar kind, maar ze is wel eerlijk over de toestand waarin Jada verkeerd. “Jada heeft veel pijn gehad, maar nu zijn we weer thuis en werken we aan Jada haar herstel.” De weg die ze nog te gaan hebben lijkt lang te zijn, maar het gezin blijft positief: “Er zullen nog vele chemo’s en bestralingen volgen, maar nu met een gezonde toekomst in het vooruitzicht!”

Chantal Bles

Lees ook: Doodzieke dochtertje (2) van Chantal Bles en Robert Doornbos heeft tumor met uitzaaiingen

Bron: Instagram Chantal Bles | Beeld: Screenshot Instagram Stories Chantal Bles, Instagram Chantal Bles