Lief: dochtertje Katja Schuurman lijkt als twee druppels water op haar moeder

Katja Schuurman

De kleine Coco draagt een vintage pakje van haar moeder 

Vintage kleding is helemaal on trend. Reden genoeg voor Katja Schuurman om haar eigen babykleertjes weer eens van zolder te halen. Nu dochtertje Coco Loulou ruim een half jaar oud is, past ze de kleding van haar eigen moeder namelijk precies. Op social media laat Katja zien hoeveel de kleine Coco eigenlijk op haar lijkt. 

Kleding van zolder

Katja heeft een ontzettend schattig rood pakje van zolder gehaald. Met groene randjes, witte knoopjes en een grote slak op de buik. Toen de presentatrice zelf een baby was droeg ze dit pakje zelf en nu, zo’n 46 jaar later, kan haar eigen dochter het aan. Een bijzonder moment voor de presentatrice.

Zo moeder, zo dochter

Deze mijlpaal moet natuurlijk vastgelegd worden voor later. De trotse moeder deelt dan ook een prachtige tweeluik op Instagram. Met links een foto van zichzelf als baby en daarnaast een foto van Coco met hetzelfde pakje. “Zo moeder zo dochter”, schrijft Katja bij het kiekje. En daar is geen woord aan gelogen, want de gelijkenissen tussen Katja en Coco zijn nu overduidelijk te zien. Het enige verschil is dat Katja destijds een wit truitje droeg en Coco een grijze.

Twee druppels

De foto kan rekenen op veel liefdevolle reacties. “Nog knapper dan haar moeder”, stelt een volger. De gelijkenis tussen moeder en dochter valt ook haar volgers op. “Wow… twee druppels”, “Zelfde neusje ook! Wat lijkt ze op je Katja” en “Sprekend samen”, luidt het in de reacties.

Lees ook: Leontine reageert op prachtige verrassing Marco Borsato

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: Brunopress