Leontine reageert op prachtige verrassing Marco Borsato

Marco Leontine

‘We zijn nog steeds één gezin’

Hoewel Marco Borsato en Leontine inmiddels officieel uit elkaar zijn, is het allesbehalve haat en nijd tussen de twee. Dat bleek gisteren wel weer, toen Marco ter ere van Moederdag een prachtige verrassing had voor zijn ex-vrouw.

Verrassing

Marco en Leontine mogen dan uit elkaar zijn, ze blijven voor altijd samen de ouders van hun kinderen Luca, Jada en Senna. Reden genoeg voor Marco om de moeder van zijn kinderen ter ere van Moederdag te verrassen met een liefdevolle video. “Fijne Moederdag lieve Leontine! We zijn nog steeds één gezin… The five of us“, schrijft de zanger bij een zelfgemaakte video met allemaal gezinsfoto’s.

Reactie Leontine

“Lief, hou van jullie”, schrijft Leontine onder de video van Marco. Maar dat is niet de enige reactie. Op haar eigen Instagrampagina repost ze het filmpje met daarbij: “Lieve Marco, dankjewel voor dit prachtige liefdevolle filmpje. Moeder zijn van onze kids is het mooiste kado ever. Hou van jullie.” De liefde tussen de twee is duidelijk nog voelbaar!

Prachtige familie

Talloze BN’ers reageren onder de video van Marco. Onder meer Nicolette van Dam, Yolanthe Cabau, Patty Brard en Chantal Janzen reageren met hartjes onder de post. “Prachtige ode aan de moeder van jullie kinderen Marco! Eén en al liefde straalt ze uit”, luidt eenvan de reacties. “Jullie blijven een prachtige familie. Het maakt niet uit hoe” en “Goed voorbeeld voor andere vaders die niet meer bij de moeder van hun kinderen zijn”, reageren anderen.

Lees ook: Marco Borsato emotioneel over scheiding: ‘Ik had veel zwarte gedachten’

Bron: Instagram Marco en Leontine | Beeld: Brunopress