Zien: bruiloft Maxime en Leroy eindelijk op televisie

bruiloft

‘Hopelijk genieten jullie net zo als wij van de bruiloft’

Chateau Meiland heeft het zevende seizoen afgesloten with a bang! Afgelopen maandag was de allerlaatste aflevering van het seizoen te zien, en dat was er niet zomaar één. De bruiloft van Maxime en Leroy stond centraal, wat zorgde voor maar liefst 1,19 miljoen kijkers. 

Allerlaatste aflevering

In de allerlaatste aflevering van Chateau Meiland zagen we hoe Maxime en Leroy elkaar het jawoord gaven. De bruiloft vond eerder dit jaar al plaats in een prachtig kasteel in het mooie Oud-Poelgeest, op een warme zomerdag. “Onze grote dag is te zien vanavond op SBS6!”, schrijft Maxime op Instagram. “Hopelijk genieten jullie net zo als wij van de bruiloft 💕.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

De reacties onder de Instagrampost stromen vol met complimenten en positive vibes. Zo reageert een volger: “Prachtig sprookjeshuwelijk 😍 precies zoals het hoort! Je trouwt als het goed is maar 1 keer, doe het dan ook goed.” Anderen reageren met: “Jullie zagen er prachtig uit Maxime en Leroy! Heb genoten van de aflevering!”, “Jullie zagen er allemaal prachtig uit 🤩” en “Meiddddd wat was je mooi!”

Prachtige plaatjes

De jongste dochter van het stel, Vivé, werd door Erica naar het altaar begeleid. Aan Claire – de dochter van Maxime uit een eerdere relatie – de taak om de ringen te overhandigen aan haar moeder en (bonus)vader. Gelukkig konden we al eerder genieten van een aantal prachtige plaatjes die Maxime alvast deelde met haar volgers op Instagram. En ook toen waren volgers al razend enthousiast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Nieuw seizoen

Hoewel de seizoensafsluiter zorgde voor meer dan een miljoen kijkers, was dat aan het begin van het zevende seizoen wel anders. Slechts 887.000 mensen keken naar de allereerste aflevering van dat seizoen, wat voor Chateau Meiland erg laag is. Toch hoeven trouwe fans van het programma niet te vrezen, want een achtste seizoen van Chateau Meiland is al aangekondigd!

Lees ook: Alle kandidaten uit Married at First Sight keren terug in grootse reünie

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram Maxime Meiland, NU.nl | Beeld: BrunoPress