Even loeren: zo zag Niels van Temptation Island er vroeger uit


Niels van Temptation Island is wel héél erg veranderd

Michella Kox, bekend van het reality programma Dames in de Dop, werkt nu als heuse speurhond voor RTL XL. De deelnemers van Temptation Island kunnen niks voor haar verbergen, want Michella speurt alle oude foto’s en geheimen op. Zo vond ze ook deze oude foto van Niels van Temptation Island.

Wat is hij anders nu!

Zonnebank

We snappen dat Niels niet zoals hij er nu uitziet geboren is. Hij heeft duidelijk flink staan zwoegen in de sportschool voor zijn spierbundels, en ook zijn zonnebankbruine kleurtje en witte tanden zijn niet puur natuur. Ook heeft Rosanna laten weten dat zij voor zijn nieuwe tanden heeft betaald, die niet alleen gebleekt zijn maar ook voorzien zijn van nieuwe facings.

Temptation Island

Niels werd bekend van Temptation Island 2017, waaraan hij meedeed met zijn vriendin Rosanna. Ze kwamen er niet zonder kleerscheuren uit, want beide partijen deden dingen die niet door de beugel konden op de respectievelijke eilanden. Toch besloten ze het achter zich te laten en hun relatie voort te zetten. Nu doen ze mee met de speciale Temptation Island VIPS, om te laten zien dat ze écht van elkaar houden en deze keer hun handjes thuis kunnen houden. Of dit ze ook daadwerkelijk lukt moeten we nog maar zien!

Jong

Hoewel wij heus wel zien dat het Niels van Temptation Island is op de foto, herkenden mensen die hem van vroeger kennen hem andersom juist niet! Het verlegen, witte en dunne mannetje is uitgegroeid tot een gigantische spierbundel die maar wat graag met zijn hoofd op televisie verschijnt. (Of moet dat van zijn vriendin Rosanna?)

Dit was Niels vroeger:

Niels nu:

Lees ook: Wimpers á la Meghan Markle: dit is de favoriete mascara van de hertogin van Sussex

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook Michella Kox | Beeld: Videostill Temptation Island