Donny Roelvink blikt terug op Temptation Island-avontuur

Donny Roelvink Temptation Island

Hij ziet zijn deelname aan het programma als een grote fout

Nog even en we kunnen weer genieten van een spiksplinternieuw seizoen van Temptation Island. 14 februari is het zover en is het verleidingsprogramma weer op de buis. Nog niet zo lang geleden konden we via Videoland kijken naar Temptation Island VIPS. Zo testte onder andere Donny Roelvink zijn relatie door mee te doen aan het programma. 

Hij denkt met weinig goede herinneringen terug aan zijn deelname.

Relatietest

De jongste Roelvink-telg deed samen met vriendin Amijé mee aan Temptation Island VIPS. Hun deelname aan het programma maakte de tongen los, want in de laatste afleveringen leek het erop dat Donny niet immuun was voor de charmes van verleidster Danique. Hoewel Donny geen scheve schaats reed, besloten Donny en Amijé na het programma een break te nemen. De twee vonden hun weg naar elkaar echter weer terug en wonen inmiddels samen.

Fout

Hoewel het erop leek dat Donny zich tijdens de opnames van het programma wel wist te vermaken, kijkt hij met weinig plezier terug op zijn Temptation Island-tijd. Tevens omschrijft hij het programma tegen weekblad Party als ‘leedvermaak’ en biecht hij op dat hij liever helemaal niet meegedaan had aan het programma. “Als ik de tijd kon terugdraaien had ik er niet aan meegedaan.”

Droomvrouw

Door Temptation Island gingen Donny en Amijé tijdelijk uit elkaar, maar Donny kwam tot inkeer dat hij de brunette niet kwijt wilde. “Ik had het gevoel dat het door laten sudderen van onze relatie ervoor zou zorgen dat het nooit meer goed zou komen”, verklaart hij aan het blad. Inmiddels is alles weer goed tussen de twee en noemt de jongste Roelvink-telg Amijé zijn droomvrouw. “Ik ben er nog altijd van overtuigd dat zij de ware is en de vrouw met wie ik kinderen krijg. Zij laat mij zijn wie ik ben en doen wat ik wil. Precies wat ik nodig heb.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kiki…😏

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

Lees ook: Rosanna van Temptation Island is onherkenbaar op deze oude foto

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill Tempation Island VIPS