Kimberley Klaver is in blijde verwachting van haar eerste kindje

Kimberley Klaver

Niet gepland, maar wel heel welkom

Vechtershart-actrice Kimberley Klaver zweeft op een roze wolk. De blondine is namelijk in verwachting van haar eerste kindje met vriend Michel van den Bergh, met wie ze nu een half jaar samen is.

Het stel kan hun geluk niet op.

Zomerbaby

De actrice is in augustus uitgerekend, zo laat ze weten aan RTL Boulevard. Wat het geslacht van het kindje is, blijft voorlopig nog geheim. Hoewel de twee dolgelukkig zijn met de komst van hun eerste kindje samen, was het niet helemaal gepland. Het dolverliefde stel had naar elkaar al uitgesproken samen een gezin te willen stichten, maar ze hadden niet verwacht dat het al zo snel zou gebeuren. “We wilden dit samen, maar misschien later, in 2020. Omdat we wel het plan hadden, ben ik toch wel al gestopt met anticonceptie. Binnen twee dagen was ik al zwanger. Heel bijzonder!” Voor vriend Michel wordt dit zijn vierde kindje. Uit een vorige relatie heeft hij al drie kinderen.

Nieuw huis

Het stel woont al een tijdje samen, maar zal binnenkort moeten verhuizen. Zo is het huis waar ze momenteel in wonen te klein als er een nieuw gezinslid bijkomt. “Het is nu te klein en al helemaal als er een baby bijkomt. Bovendien hebben we ook een hond. Het volgende huis hoeft trouwens niet heel groot te zijn.” De komst van een kindje betekent overigens niet dat de twee van plan zijn ook in het huwelijksbootje te stappen. “Eerst dit, ik wil namelijk niet trouwen tijdens de zwangerschap. Maar ik geloof nog steeds in de liefde, dus het is niet ondenkbaar dat dit gaat gebeuren.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh baby.🙊We are so excited to share that we are expecting!😃 #blessed #letloverule❤️ 💫

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Relaties

Kimberley had eerder een relatie met autocoureur Bas Schothorst. De twee waren zo’n negen jaar samen en gaven elkaar in 2015 het jawoord. Op 10 juli 2018 maakte de actrice echter bekend dat de twee uit elkaar zijn, ondanks dat ze naar eigen zeggen “de liefde altijd zal blijven voelen.” Twee weken na de aankondiging werd bekend dat Kimberley een nieuwe liefde in haar leven heeft, Michel van den Bergh, met wie ze al zo’n vijftien jaar bevriend was. “Het lijkt misschien allemaal heel snel te zijn gegaan, maar het proces van uit elkaar gaan met Bas, tijd voor jezelf nemen en iets nieuws beginnen, was al een tijd aan de gang”, zo deelde de blondine destijds met Weekend.

Lees ook: Dit gebeurt er met het lichaam van vrouwen als ze verliefd zijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen