Doutzen Kroes reageert voor het eerst op heftig commentaar op haar video

Het Friese topmodel heeft de perfecte reactie

Wie werkzaam is als model weet dat het goed onderhouden van je Instagrampagina erg belangrijk is. Op de pagina van menig model pronken dan ook vele jaloersmakende foto’s en oogstrelende video’s. Vaak wordt hier positief op gereageerd. Onlangs plaatste Doutzen Kroes een video op Instagram, maar ze kon helaas rekenen op veel kritiek.

De video zou te uitdagend zijn geweest volgens een aantal van haar volgers.

Video Hunkemöller

Doutzen plaatste 23 april een video die ze opnam voor Hunkemöller. In de caption vertelde ze dat ze het genoegen had om de video zelf te monteren en dat ze dat ontzettend leuk vond om te doen. In de campagnevideo promoot Doutzen een bikini en is te zien dat haar strakgetrainde lichaam van dichtbij wordt gefilmd. De video eindigt met suggestieve beelden en een schaterlach van Doutzen. De blonde schone had zichtbaar veel lol in het opnemen van de video, maar veel van haar volgers konden de beelden niet waarderen.

Kritiek

Nadat de 34-jarige Friezin de beelden had geplaatst, kreeg ze behoorlijk wat kritiek. “Kom op Doutzen, je hebt meer klasse dan dit” en “Doutzen, dit heb je toch helemaal niet nodig. Zo jammer”, zijn een paar van de negatieve reacties op de pikante video. Doutzen blijft er nuchter onder. “Ach. Het is gewoon wat het is”, vertelt ze aan Grazia. “Ik denk dat ik als volwassen vrouw mijzelf neer mag zetten zoals ik dat wil. Ik heb vooral heel veel lol gehad en ben Hunkemöller heel dankbaar om ook deze kant van mijzelf te kunnen laten zien.”

Steun

Hoewel de video een aantal negatieve reacties kreeg, werd het overstemd door de positieve tegengeluiden. “Kom op! Al die vreselijke berichten, ze is gewoon lol aan het maken”, verdedigt iemand de video. “Wat een azijnzeikers hier zeg”, en “Wat een jaloezie nu weer”, zijn een paar van de reacties.

Lees ook: Met deze oefening kun je rondere billen krijgen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill Your Morning