Sylvie Meis deelt verrassende tips tegen cellulite

Sylvie Meis cellulite
Volgens Sylvie Meis doet haar tip wonderen voor het verminderen van cellulite

Het valt niet te ontkennen dat Sylvie Meis een prachtig lijf heeft. Onlangs liet ze nog weten erg trots te zijn op haar afgetrainde lichaam. De inmiddels 40-jarige presentatrice liet bij een promotie voor een nieuwe fitnessapp weten ‘dat ze een veertigjarige vrouw is met een lichaam waar menig 25-jarige naar zou kunnen kijken van: ‘Nah, dat zou ik ook wel willen’’.

Na haar adviezen in de fitnessapp voor een jong, gezond lichaam, deelt ze nu ook haar ultieme tip tegen cellulite.

Dagelijkse workout en gezond eten

Ook al lijkt het een droom, het strakke, afgetrainde lichaam komt de blondine ook niet aangewaaid. Dagelijks staat Sylvie in de sportschool en zit haar dagelijkse voedingspatroon vol met ‘clean’ eten. Maar, niet alleen goed een gezond eetpatroon en een dagelijkse workout kan volgens haar veel voor je lichaam doen, ook het gebruik van goede producten kunnen wonderen verrichten als het gaat om een oneffen sinaasappelhuidje.

Tip van Sylvie Meis

Zelf is Sylvie Meis de beroerdste niet en deelt ze haar verrassende tips voor een gladde, strakke en zijdezachte huid. “Het hydrateren van mijn lichaam doe ik heel graag en daar gebruik ik altijd dezelfde crème voor: Body Butter van Kiehl’s, de meest hydraterende body crème ever. Het is niet eens zó duur, al gebruik ik er wel liters van. Daar smeer ik me al eeuwen mee in.”

Cellulite

En wat dan de ultieme lifhack tegen cellulite is? Volgens Sylvie is dit een product van Clarins. “Ik gebruik vanaf mijn zestiende de Anti-Celulite Contouring Expert crème van Clarins. Da-ge-lijks. Daardoor heb ik nu bijna geen cellulite. Vind ik best wel cool!” Het valt altijd te proberen, toch?

Lees ook: Dit is wat Sylvie Meis op een dag eet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: videostill, YouTube