Dít zijn ze: de eerste vier deelnemers van Expeditie Robinson 2017 zijn bekend

En nee, het zijn géén BN’ers

Normaal gesproken wordt er bij Expeditie Robinson een flinke hand vol BN’ers naar een tropisch eiland verbannen waar ze gaan strijden om de titel Robinson. Maar dit jaar sloeg het survivalprogramma een andere weg in en kon ook de gewone Nederlander zich opgeven voor het competitieve spel. En die gelukkigen (of ongelukkigen, ligt er net aan hoe je het bekijkt) zijn inmiddels bekend.

Eerder dit jaar werden Nederlanders opgeroepen om zich op te geven voor Expeditie Robinson. Nu kon ook de niet-BN’er kansmaken op deelname aan het populaire RTL-programma. Massaal werden filmpjes ingestuurd, maar slechts vier zouden daadwerkelijk op tv mogen strijden tijdens de expeditie. En dat zijn geworden… Imke uit Enschede (negotiator bij de politie), Marlé uit Houten (verloskundige en volleybalster), Herold uit Asten (ex-militair) en Carlos uit Oldenzaal (judoka).

Met beroemd Nederland
Het is echter niet zo dat deze deelnemers samen met de bekende Nederlanders op het eiland komen. Ze gaan apart van de BN’ers de strijd aan zonder te weten wat er op het eiland met de BN’ers gebeurt. Imke, Marlé, Herold en Carlos hebben geen idee wie de BN’ers zijn en of ze überhaupt de strijd met hen aan zullen gaan.

Hoewel… compleet onbekend zijn de deelnemende BN’ers niet. Zo zal Marieke Elsinga (side kick van Humberto Tan bij RTL Late Night) en Roeland Fernhout (acteur, speelde onder andere in Zusje, All Stars en Zwarte Tulp) strijden om de titel Robinson 2017.

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 7 september te zien op RTL 5.

Fan van dit bericht? Bewaar het op Pinterest!


Bron: Expeditie Robinson