Eloise van Oranje doet boekje open over haar onzekerheden

eloise van oranje

De gravinfluencer kan zich vooral druk maken om haar lichaam

Eloise van Oranje deelt lief en leed met haar bijna 300 duizend volgers. Toch is Eloise niet altijd zo zelfverzekerd als ze zich voordoet op Instagram. In een eerlijk gesprek met LINDA.meiden vertelt ze over haar onzekerheden. 

Uiterlijk

Eloise vertelt aan het blad dat ze zich vroeger weleens afvroeg of haar innerlijk wel leuk genoeg was. Gelukkig is ze nu een stuk zekerder over haar karakter en geeft ze aan dat het haar niet meer uitmaakt wat anderen van haar denken. Dit betekent echter niet dat Eloise helemaal geen onzekerheden heeft. De gravinfluencer geeft toe dat ze zich nu weleens onzeker voelt over haar uiterlijk. “Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft.”

Lichaam

Hoewel Eloise dol is op mode – en er wat ons betreft altijd picobello uitziet – twijfelt ze weleens over haar outfits. De gravin is er dan mee bezig of iets haar wel ‘mooi staat’ en hoe haar lichaam erin uitkomt. “Het is zeiken om niets.” Toch vraagt Eloise zich regelmatig af waarom ze zich zo druk kan maken over haar voorkomen. “Waarom denk ik dat mijn benen dik zijn? Ik sta er nu iets nuchterder in, maar natuurlijk heb ik soms mindere dagen”, geeft Eloise toe. “Als ik druk ben met school en dat negatieve stemmetje in mijn hoofd gaat zeuren. Dan luister ik naar wat mijn lichaam nodig heeft – als ik wil huilen, huil ik, en als ik een slechte serie wil kijken, doe ik dat.”

Lees ook: Eloise van Oranje straalt als fashion queen op social media

Bron: LINDA.meiden, Grazia | Beeld: BrunoPress