Emotioneel weerzien van Meilandjes met huishoudster Nadège

meilandjes nadège

‘Die vrouw is zo ziek…het is zo zielig’, aldus Martien Meiland

De Meilandjes braken enkele jaren terug met veel hommeles met hun huishoudster Nadège. Inmiddels hebben ze het echter weer helemaal bijgelegd. In mei deelde Erica Meiland al wat details van het emotionele weerzien. En gisteravond kwam de reünie uitgebreid aan bod in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland.

Ruzie

Een tijd lang konden de Meilandjes en hun voormalig huishoudster Nadège niet met elkaar door één deur. Er was veel onduidelijkheid en onenigheid over het ontslag van Nadège, die vervolgens uit de school klapte over de familie. De ruzie werd daardoor breed uitgemeten in de pers. Uiteindelijk is de ruzie toch bijgelegd: toen hondje Bommel overleed, stuurde de Franse dame de Meilandjes een mail om ze een hart onder de riem te steken.

Reünie

In mei kwam de familie Meiland bij de sleuteloverdracht van hun Franse chateau toch nog een keer samen met Nadège. Dat werd gisteren uitgezonden op SBS6. Nog voor  de voormalig huishoudster arriveerde, was Martien al op van de emoties. “Die vrouw is zo ziek…het is zo zielig. Eerst was het mis in haar buik. En nu hebben ze ook nog keelkanker gevonden”, deelde Martien.

Het weerzien maakt dan ook veel los. Vooral Martien laat een hoop tranen. Nadège deelt dat zij een paar weken voor hun weerzien nog onder het mes is geweest. “Ze hebben een tumor uit m’n keel weggehaald”, deelde ze. “Ik heb net gehoord dat het geen kanker is”, voegt ze hier nog aan toe.

Ook Nadège houdt het niet droog bij het weerzien met Maxime en Claire. Het opgroeien van de Meiland-kleindochter maakt duidelijk wat los bij de schoonmaakster.

Kijkcijfers

In totaal stemden bijna een miljoen mensen af op Chateau Meiland gisteravond. Hiermee was het programma goed voor een achtste plek in de kijkcijfers. In de top 10 staat zoals gewoonlijk het NOS Journaal op plek 1. De tweede plek is voor Radar en het Half Acht Nieuws van RTL 4.

Lees ook: Maxime Meiland over de schaduwkant van bekend zijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: AD.nl | Beeld: Videostill Chateau Meiland