Nieuwe nummer van Anouk verrast iedereen: “ik heb het met jouw rotkop gehad”

De tekst van het nieuwe nummer van Anouk is behoorlijk pittig

De Haagse zangeres Anouk verraste haar fans deze week met een fragment van een nieuw Nederlandstalig nummer. De tekst van het lied is op zijn minst opmerkelijk te noemen, een mysterieuze man moet het hevig flink ontgelden. Zo zingt de 42-jarige zangeres: “Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent, je bent niets meer dan dat.”

Op Instagram deelde Anouk een fragment waarin ze het lied zingt en fans maakten zich direct zorgen om haar relatie met Dominique Schemmekes.

Huichelaar
Gelukkig bevestigde Anouk snel dat het een trip down memory lane was, de tekst richt zich op een man met wie ze een ‘aantal jaren’ is samengeweest. Hij heeft ‘alleen maar leugens gebracht’ en zo haar vertrouwen ‘naar de maan’ geholpen. ,”Jij weet niet half wat ik heb doorstaan, maar het is nu klaar, jij huichelaar”, zingt Anouk. “Ik weet het nu zeker, jij bent niet diegene die ik dacht dat je was.”

Unorthadox
Mogelijk gaat het lied over haar ex Robert Coenen, beter bekend als de rapper Unorthadox. Volgens Anouk ging hij tijdens hun relatie in een periode van anderhalf jaar talloze keren vreemd. De rapper dook het bed in met vrouwen die Anouk goed kende. “Ze kwamen bij me over de vloer. Ze waren vriendinnen.” Het lied komt op het Nederlandstalige album waaraan de zangeres momenteel werkt. Wanneer dat uitkomt, is niet duidelijk.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD, instagram | Beeld Videostill RTL XL