Zo ziet de knappe zoon van Gerard Ekdom eruit

Gerard Ekdom zoon

De zoon van Gerard is 16 geworden 

Dat zijn zoon Lennon gisteren 16 jaar is geworden, kan Gerard Ekdom zelf ook nauwelijks geloven, zo blijkt uit het bijschrift bij zijn Instagram-post: “Hij is gewoon 16 geworden!” Gerard gaat verder met een felicitatie en noemt zijn zoon “belachelijk grote kerel van me!”

Trotse vader

De trotse vader had eerder dit jaar ook een feestje te vieren met Nicole, de moeder van Lennon. Want het gelukkige stel was in mei 15 jaar getrouwd. Maar gisteren stond huize Ekdom in het teken van hun jarige zoon. Hij wordt dan ook door een hoop volgers gefeliciteerd onder het bericht. “Happy Lennonday”, schrijft er één. Ook BN-ers als Chantal Janzen en Eddy Zoëy laten een berichtje achter op het profiel van Gerard. 

Corona was een eyeopener

Gerard Ekdom zelf liet eerder dit jaar weten dat corona voor hem een echte eyeopener is geweest. Zo besloot hij ‘s avonds niet meer naar bepaalde programma’s te kijken en zelf besloot hij ook niet meer als gast naar talkshows te gaan. “Ik zag mezelf in een talkshow zitten en vroeg me af wat ik daar nou eigenlijk aan het doen was. Het ging alleen maar over corona. Wie interesseert het op zo’n moment hoe het met mij gaat?”, vertrouwde hij Veronica Magazine onlangs toe. 

Meer tijd voor gezin 

Ook greep hij de pandemie aan om een rustpauze voor zichzelf in te lassen en meer tijd te nemen voor zijn familie. “Ik was van plan het een tikkie rustiger aan te doen, maar dat liep even anders. Ik heb me vijftien jaar de pleuris gewerkt en dan dit. Ineens was, en is, papa elk weekend thuis.” Gerard gaf aan er nog steeds aan te moeten wennen, maar is zich er des te bewusten van geworden hoe goed hij het heeft. 

Zo ziet Lennon er nu uit

Benieuwd hoe Lennon er nu uit ziet? Bekijk het bericht van Gerard Ekdom hieronder. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gerardekdom (@gerardekdom)

Lees ook: Moeder vraagt zich af: ‘Is het erg dat ik mijn dochter meer aandacht geef dan mijn zoons?’

Bron: Story | Beeld: Brunopress