Fred van Leer doet een stap terug: ‘Moeilijkste besluit in mijn carrière’

Fred van Leer

Zijn theatertour zal volgend jaar niet doorgaan

Stylist Fred van Leer zal het voorlopig een stuk rustiger aan gaan doen. Dat heeft hij vandaag bekendgemaakt op Instagram. De keuze valt hem zwaar, deelt hij openhartig. 

Theatertour

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb mijn theatertour helaas moeten annuleren”, begint Fred van Leer het bericht op Instagram. “Dit betekent dus dat mijn theatershow En Route volgend jaar niet doorgaat. Het is het moeilijkste besluit dat ik in mijn carrière heb moeten nemen”, stelt hij. “Het valt mij enorm zwaar.”

Stap terug

“De reden waarom ik de theatertour afzeg, is dat ik noodgedwongen een stap terug moet doen”, legt Fred uit. “Toen het licht uitging na mijn laatste Fred & Friends show in Ahoy, is bij mij het spreekwoordelijke licht ook uitgegaan”, vertelt de stylist. “Ik heb mijzelf gerealiseerd dat de afgelopen jaren voor mij slopend zijn geweest, waardoor ik met pijn in mijn hart tot dit besluit ben gekomen. Want op het podium staan en mensen blij maken is wat ik het allerliefste doe.” De theaters waar Fred zou optreden zijn inmiddels op de hoogte. Mensen die een kaartje voor zijn show hadden gekocht, krijgen binnenkort een bericht over de terugbetaling daarvan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)