Gordon heeft naast een man nog een wens: ‘Ik wil graag een kind van mezelf’

kind

Gordon droomt al over zijn nieuwe toekomst

Wij kijken er al tijden naar uit; het moment waarop we erachter komen met wie Gordon nu precies in het Zuid-Afrikaanse huwelijksbootje is gestapt. Niet alleen zijn wij aan het speculeren over Gordon zijn toekomst; hij droomt zelf ook al over een toekomst met zijn kersverse echtgenoot én gezinnetje. Want, zo laat hij weten, hij wil graag een kind. 

Gordon is toch wel een familieman.

Trouwen voor vijftigste
In een interview met Metro onthulde de 49-jarige goedlachse presentator dat hij het ‘doodeng’ vindt. Ook vertelt Gordon dat het plan voor Gordon gaat Trouwen al eerder op tafel lag, zo’n drie en een half jaar. Een half jaar geleden vroegen John de Mol en Erland Galjaard het echter weer en Gordon stemde ditmaal in. “Ik dacht: ‘Waarom niet?’ Ik werk keihard, date nooit: er gebeurt anders ook niks. Ik wilde voor mijn vijftigste wel trouwen.”

Rechtsgeldig
Een dikke week geleden gaf Gordon het jawoord aan zijn man (als het goed is), voor ons blijft nog even onbekend aan wie. Wel werd in Nederland gespeculeerd dat het huwelijk niet rechtsgeldig zou zijn, maar die geruchten kan Gordon de kop indrukken. “Het is een rechtsgeldig huwelijk daar”, vertelt Gordon. “De volgende dag vliegen we terug naar Nederland om het voor de Nederlandse wet officieel te maken.

Gezin 
Na trouwen komt voor velen een gezin, zal dat ook voor Gordon en zijn toekomstige gelden? “Ja, dat lijkt me heel leuk”, geeft hij toe. Ook vertelt de presentator dat hij een mini-Gordon wel ziet zitten. “Liever niet adopteren. Ik zou wel graag een kind van mezelf willen. Nog zo’n monster, haha! Dat lijkt me geweldig!”

Lees ook: Dit zijn ze: de eerste foto’s van Gordons tv-huwelijk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Videostill Gordon gaat Trouwen