Chantal blikt terug op MAFS-avontuur: ‘Hoe zouden jullie het vinden als er zo over jou wordt gepraat?’

Chantal MAFS

Gelukkig heeft ze ook warme herinneringen aan het avontuur overgehouden 

In Married at First Sight konden we het huwelijksavontuur van zes dappere stellen volgen. Gisteren zagen we de ontknoping op Videoland en kwamen we er eindelijk achter welke koppels getrouwd blijven. Het was voor niemand een verrassing dat Henk en Chantal niet bij elkaar bleven. Chantal maakte vanaf moment één de tongen los en kreeg veel kritiek over zich heen op social media. Op Facebook blikt de blondine terug op haar MAFS-avontuur.

Genoten van deelname

Voor Chantal was het experiment al weken geleden afgelopen, maar voor televisiekijkend Nederland is het nu dan ook tot een einde gekomen. Een enorme opluchting voor Chantal, want nu kan ze haar verhaal doen. “Ik heb echt genoten van de periode naar onze bruiloft toe”, begint ze. “En ook al hebben veel mensen een mening, we hebben het toch maar even gedaan”, klinkt het trots. Chantal voegt toe dat mensen vaak over haar oordeelden. “Niemand kan en mag zo oordelen als de afgelopen weken is gedaan.”

Uit verband getrokken

Chantal maakte met veel van haar uitspraken op televisie geen vrienden. Hierdoor kreeg Chantal een stortvloed aan kritiek op social media over zich heen. “Zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden zonder het hele verhaal. En daardoor veel uit z’n verband is getrokken en realiteit ver te zoeken is, maar hé, dat is tv”, klinkt het nuchter. “Mensen kennen mij niet. Ze kennen mijn humor, toon en houding niet. Dat maakt het dat heel social media oordeelt.”

Pijn

De 42-jarige biecht op dat al die nare reacties op social media haar niet in de koude kleren zijn gaan zitten. “Dat heeft vaak pijn gedaan en erboven staan is makkelijk gezegd.” Toch blikt Chantal ook met een warme gevoelens terug op de afgelopen periode. “Married at First Sight heeft dromen laten uitkomen, maar soms blijft een droom een droom.” Ook bedankt ze alle mensen die haar een hart onder de riem staken. “Aan al die lieve, totaal vreemde mensen, die mij ontelbaar lieve berichten, bloemen en kaarten stuurden: bedankt uit de grond van mijn hart. Wat waren jullie een steun voor mij, ook al zijn jullie vreemden. De genomen moeite naar mij toe heeft me diep geraakt en ontroerd. Dankjulliewel.”

Boodschap aan haters

Chantal heeft ook een bericht voor alle mensen die haar bekritiseerden op social media. “Aan al mijn trouwe haters zeg ik: hoe zouden jullie het vinden als er zo over jou ‘gepraat’ zou worden? Draai het eens om. Ik wens voor jullie allemaal hetzelfde en heel veel liefde. Dat jullie je kinderen maar goed bijbrengen dat pesten niet mag en jullie het beste voorbeeld mogen zijn.” Tot slot wil ze nog iemand in het bijzonder in het zonnetje zetten. “En alle eer naar de bedenker van henkie en wenkie. Hilarisch”

Het experiment was al even voorbij. Maar na vanavond is dan echt het einde voor de hele natie. Ik heb echt genoten van…

Geplaatst door Sjan Pink op Dinsdag 25 februari 2020

 

Lees ook: 9 fitnessfouten die je moet voorkomen

Bron: Facebook Sjan Pink | Beeld: Videostill MAFS