Wat een schatje: zo zag topmodel Romee Strijd er vroeger uit

Romee strijd vroeger

Wat een lief meisje!

Het moge duidelijk zijn dat Romee Strijd opgegroeid is tot een prachtige verschijning. Het topmodel liep niet voor niets op de catwalk voor het wereldberoemde lingeriemerk Victoria’s Secret. Sinds 2015 is Strijd een heuse Angel en daarmee is ze de opvolger van onder andere Doutzen Kroes. Een paar dagen geleden plaatste het 23-jarige model een oud kiekje van zichzelf op Instagram, waarop ze als klein meisje te zien is, inclusief bril, twee knotjes en Pikachu-ketting. Super schattig!

Romee was vroeger al een knappe verschijning om te zien!

Bril en knotjes

Op de foto staat een jonge Romee in de tijd dat ze nog op de basisschool zat. Ter vergelijking plaatste ze ook een foto van hoe ze er nu uitziet. Romee is nog duidelijk te herkennen in het oude plaatje, wat ze maar al te duidelijk maakt in haar bijschrift. ”Nog steeds een bril en een knotje, maar ik mis sowieso de Pikachu-ketting”, plaatst het Victoria’s Secret-model bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Still glasses and a bun though 🤷🏼‍♀️ but def missing my Pikachu necklace.

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Romee Strijd

Romee Strijd komt uit Zoetermeer en werd een paar jaar na de foto, op haar twaalfde, gescout. Op 15-jarige leeftijd liep ze al shows voor Prada, Louis Vuitton, Céline en Alexander McQueen. Sinds 2015 kan Romee zich Victoria’s Secret Angel noemen en inmiddels is ze uitgegroeid tot een social media-ster met ruim vijf miljoen volgers op Instagram.

Lees ook: Doutzen Kroes deelt haar beautygeheimen voor een stralende huid

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Vogue | Beeld: Videostill