Heel het internet staat te kijken van déze opmerking van Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

Dit zijn we niet gewend van de chefkok

Zelfs wanneer je niet eens naar programma’s met Gordon Ramsay hebt gekeken, weet je eigenlijk wel dat hij geen blad voor zijn mond neemt. Hij foetert wat af in zijn keuken wanneer zijn personeel niet doet wat hij wil. Op Twitter is de chefkok ook actief en hier kan-ie er wat vocabulaire betreft ook wat van…

Deze zagen we niet aankomen.

Twitter
Meerdere keren per dag stuurt Gordon een tweet de wereld in. Hij twittert, net zoals de meesten, over van alles wat hem bezighoudt. Onder de volgers van Gordon zijn een boel mensen die ook graag in de keuken staan en dan graag een kiekje van het resultaat naar de kok sturen. Gordon zou Gordon niet zijn als hij niet zijn ongezouten mening zou geven. Dus… velen krijgen nogal wat kritiek over zich heen. Maar onlangs stuurde iemand anders ook een zogenoemde food foto in en het commentaar was bijzonder!

Eerst hebben we hieronder even wat berichtjes van Gordon zoals hij normaal reageert. Kritisch dus.

 

Ene Bridgett stuurde al best een tijdje terug een foto van het gerechtje dat haar vriend maakte. De reactie van Gordon? ‘Trouw met hem’. Ja, Gordon gaf op zijn manier toe dat het er erg goed uitzag! Bekijk hieronder de tweet.

Lees ook: Hamburgerfans opgelet: deze cheeseburger-ovenschotel is je droom!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest!  

Bron: Linda | Beeld: Videostill