Zó ziet het meisje uit de feestscène van de Titanic er nu uit!

Titanic

Kleine meisjes worden groot

Wie heeft de Titanic niet gezien? Er zijn maar heel weinig mensen die kunnen zeggen dat ze de kaskraker niet hebben gezien. Het iconische liefdesverhaal tussen Jack en Rose aan boord van de Titanic stal destijds duizenden harten. En nu nog steeds zijn we verliefd op de film. Wie ook zeker zorgde voor een hartverwarmend momentje was het meisje die je tijdens de feestscène zag.

Ze is nog steeds een supermooie meid

Feestscène
Misschien ben je het stukje vergeten waarin Jack en Rose aan boord dansen tijdens een feestje voor de tweede klas. Laat ons je geheugen even opfrissen: Jack en Rose zijn beneden dek waar een gezellige fuif gaande is. Jack danst met een jong meisje, genaamd Cora, dat overduidelijk een klein beetje verliefd op hem is. Wanneer Jack met Rose wil dansen vindt Cora dat helemaal niet leuk. Maar ze hoeft zich geen zorgen te maken: ze is nog altijd zijn favoriet.

Alex Owens-Sarno
De film is alweer meer dan 20 jaar geleden en ook Cora, het meisje dat gespeeld wordt door Alex Owens-Sarno is ouder geworden. Titanic is overigens niet de enige film waarin ze speelde. Een jaar geleden pakte ze het acteren weer op. We zijn benieuwd of we in de toekomst nog veel van haar gaan zien.

Lees ook: Zo ziet Susan Boyle uit Britain’s Got Talent er nu uit

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest!  

Bron: Libelle | Beeld: videostill