Dit zijn Meghan Markle’s eisen voor een nanny

Meghan Markle heeft een bijzondere eis voor haar toekomstige nanny

Nannies, royals kunnen er niet zonder. Alle koninklijke telgen groeien op met een nanny, eigenlijk altijd een vrouw, die ze verzorgt en onderwijst. Het kind van de Sussexjes zal geen uitzondering zijn. Prins Harry en Meghan hebben een drukke agenda en hebben dus iemand nodig die op hun kind kan passen. Meghan zou Meghan Markle niet zijn als ze niet een paar bijzondere eisen heeft voor de nanny van haar kind.

De toekomstige oppas verdient er in ieder geval een aardig zakcentje mee.

Nanny

De meeste kinderen van prinsen, prinsessen, hertogen en hertoginnen hebben een nanny. Ook George, Charlotte en Louis, de kinderen van prins William en Kate Middleton hebben er een, Maria Borrallo. Dat betekent niet dat de ouders helemaal niets doen, naar verluidt heeft Kate een hechte band met haar nanny en voedt ze haar kinderen zelf op met een ‘hands on-mentaliteit’. Nannies helpen de kinderen met hun schoolwerk, gaan met ze buitenspelen en zorgen ervoor dat ze er goed uitzien bij evenementen.

Familie

Ook prins Harry en Meghan Markle zijn op zoek naar een nanny. Blijkbaar heeft Meghan haar personeel de opdracht gegeven om geschikte kandidaten te werven, die de hertog en hertogin van Sussex zelf willen interviewen. Meghan wil graag dat de toekomstige oppas deel uitmaakt van de familie en dus bij ze komt wonen in Frogmore Cottage. Ze willen niet dat de oppas zich als een werknemer voelt die in uniform rondloopt. Hoewel veel nannies traditioneel gezien vrouwen zijn, sluiten Harry en Meghan een man niet uit.

Eis

Naar verluidt heeft Meghan wel één eis, of een sterke voorkeur, en dat is dat de nanny een Amerikaan is. Ze zou erg trots zijn op haar afkomst en wil graag dat haar kind haar Amerikaanse roots meekrijgt. Het is geen karig baantje: als nanny van het gezin zou je zo’n 80.000 euro per jaar verdienen. Daarnaast mag de nanny bij het gezin in wonen, met alle voordelen van dien. Dat betekent wel dat je dus geen eigen gezin kunt hebben en waarschijnlijk niet echt een sociaal leven hebt. Of koningin Elizabeth akkoord gaat met een Amerikaanse nanny, is nog maar de vraag.

Lees ook: Gek op tuinieren? Queen Elizabeth is op zoek naar een tuinman of -vrouw

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill YouTube