Helga van Leur showt vol trots corona-kapsel: ‘Mooi grijs is niet lelijk’

helga van leur corona kapsel

De complimenten over Helga’s nieuwe kapsel stromen binnen

In verband met het coronavirus hebben we het allemaal maar te doen met onze eigen kapsels. Uitgroei, dode punten of een uitgezakt model: het wordt inmiddels al een heus corona-kapsel genoemd. Voormalig weervrouw Helga van Leur bleef niet bij de pakken neerzitten en besloot zelf aan de slag te gaan. De blondine heeft flink wat veranderd aan haar kapsel en we moeten zeggen: ze ziet er fantastisch uit! 

Blonde haardos

We kennen de voormalig RTL-weervrouw met een prachtige volle bos en blonde lokken. Dit bleek echter niet helemaal natuurlijk, aangezien Helga flink te kampen kreeg met uitgroei. De blondine besloot haar eigen kapsel onder handen te nemen en deelde op Instagram het resultaat. ‘Tja, nu kappers gesloten zijn en je je wekenlang schuil kunt houden, moeten we maar eens wat gaan experimenteren’, schrijft Helga bij haar foto.

‘Mooi grijs is niet lelijk’

Op de foto zien we Helga met een prachtige grijze coupe. Ze laat met deze coupe zien dat grijs haar allesbehalve lelijk is. Dit blijkt ook uit de reacties op de foto. ‘Lekker grijs blijven, je bent prachtig!’, ‘Niets mis mee’, ‘Nog steeds een mooie vrouw’ en ‘Mooi hoor, je kan het hebben’, klinkt het in de reacties.

Lees ook: Gek op Love is Blind? Dan wordt deze datingshow je nieuwe favoriet

Bron: FLAIR | Beeld: Videostill