Dit is nu dé visagist van de sterren: herken jij dit jongetje op deze foto van vroeger?

Leco vroeger

Wat was dit jochie vroeger een schatje!

Hij staat zelf weinig in de spotlights, maar doordat hij half bekend Nederland van make-up en kledingadvies voorziet kent eigenlijk iedereen hem wel. Niet alleen is hij stylist, maar heeft hij ook visagist, televisiepresentator en schrijver op zijn CV staan… Heb je al enig idee wie dit aandoenlijke kleine jongetje nu is?

De BN’er deelde zelf dit schattige kiekje waarbij hij op de schouders van zijn vader zit op Instagram.

Stylist van de sterren
En de jongen op deze foto is… Leco van Zadelhoff! Inmiddels is Leco 49 jaar oud. Op zijn achttiende begon hij bij een lokale kapper in Harderwijk te werken. Binnen slechts een jaar haalde hij al zijn kappersdiploma en sla snel ging hij werken voor Veronica. Hier leerde Leco Leontine Borsato (toen nog Ruiters) kennen. Als visagist reisde hij veel samen met Leontine voor het opnemen van commercials en promotionele fotoshoots. Van Zadelhoff is de vaste visagist (geweest) van onder anderen Leontine Borsato, Daniëlle Overgaag, Touriya Haoud, Winston Gerschtanowitz, Daphne Deckers, Ruth Jacott, Chantal Janzen, Angela Groothuizen Caroline Tensen en Mathilde Santing. Een indrukwekkend rijtje namen!

Van alle markten thuis
Blijkbaar is de stylist van alle markten thuis want in 2000 presenteerde hij samen met Leontien het programma Style & Beauty. Vervolgens was hij van 2004 tot 2012 wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige in RTL Boulevard. Tenslotte was hij ook nog drie jaar in Shownieuws te zien en presteerde hij in 2010 het RTL 4-programma Ik kom bij je eten. Ook heeft hij vier boeken op zijn naam staan: het Glamour Beauty Boek en Beau Monde het haarboek, Mooi! en het vervolg Mooier!. Leco heeft een 11-jarige dochter, Robbie, samen met zijn ex.

TBT… gek op een oranje hoedje.. bij vaders op z n nek😜… #langgeleden

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff ␤ (@lecolook) op

Lees ook: Een kiekje uit de oude doos: herken jij deze BN’er nog van vroeger?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram